A fiam karácsonyra játékkonzolt kért és a feleségemmel nem tudjuk eldönteni hogy PS3, XBOX, vagy PSP kerüljön a fa alá?
Szerintem is Xbox 360, viszont hogy okositsd azt ellenzem, többe kerül az egész okosítási tortúra nap mint nap mint vásárolni live elérést.
Mennyi idős? Nem lehet hogy egészséges pc jobb döntés lenne? Az Xbox ára nem áll meg az alapgépnél, lesz ott még szép lassan mindenféle amit majd szeretne a gyerek (játékok, kiegészitők, mozgásérzékelő, második irányitó, kormány, stb) akár egy ház árát is ráköltheted ha nem figyelsz oda.
PS3.
Ingyen online.
Több jobb exkluzív játékok.(ami xboxra nincs)
Fontos, hogy pl. a barátainak milyen van, mert ha velük online szeretne játszani, akkor nyilván ugyanolyat kell venni.
Én az Xboxot ajánlom, igaz, hogy havidíjas a Live (évi kb. 8000 Forint, nem mondható soknak), viszont nekem a PS-en volt némi lag, amit Xboxon ugyanolyan (elég jó) internetsebességgel egyáltalán nem tapasztalok.
Szóval szerintem Xbox (250 gb slim), ismerőseimnek is az van, mind elégedettek vagyunk vele.
én ps3 párti vagyok, sokkal jobban szeretem és ajánlom mint az xboxot, (ami mindazonáltal szintén kitűnő játékkonzol), de ami a ps3 SLIM mellett szól: ingyenes multi, és ez nagyon fontos. továbbá a grafikája (szerintem) sokkal jobb mint egy xboxé.
PlayStation 3 Slim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!