Milyen játékkonzolt vegyek? Tudom hogy lerágott csont, de mégsem ilyen egyszerű a kérdésem.
Kedves Utolsó!
Maximálisan egyetértek,jár a zöld kéz. :) :)
18as!Nem akartam azt ,hogy a kedves kérdezőre rásozzanak valami vacakot. A wii olyan mint egy játékterem, nem tudsz vele komolyabb játékokat játszani. Pl egy CoD vagy egy Battlefield.
Miaz hogy menőzök? Én nem akarok a grafikán vitatkozni. Aki nem ért hozzá az ne vitatkozzon ezen. Nem véletlen hogy van TV 100.000ért és 200.000ért is, pedig ugyanakkorák.
Persze ,hogy több WII-t adtak el. Több embernek futtya Trabantra(WII) mint Ferrarira(PS3).
Tessék akkor mondja megy egy XBOX-os mivel jobb az Xbox360.
Szia én vagyok az aki küldte a linket!
a flash arra való hogy vigye a másolt játékokat, de ezt nem ajánlom mert nagyon drága és tönkreteszi a gépet
-az hogy mikori gyártású az a slimeknél mindegy mert azok már nem lesznek 3ledesek, bár gyári hiba előrordult már de mióta kijött az új modell csak 2-szer
-a live-val tudsz multizni, dlc-ket, tartalmakat, trailereket, előzeteseket letölteni és 1 évre 7500 ft ami nem túl sok, hasznos cucc
-használtan egy játék 2500-5000 forintig terjednek bár van olyan játék ami újonnan kerül ennyibe
remélem tudtam segíteni és ha szerinted a válasz hasznos volt akkor adj egy zöld kezet :)
Ez kész röhej.
Ha valaki azt írja xboxot vesz jönnek a ps fanok.
Ha valaki azt írja pss-t vesz jönnek az xbox fanok.
Mind a kettő jó mindenkinek más jön be.
Senki se szarozza le a másikat, se a wii-t.
Szerintem PS3 haverom szerint Xbox.
Még se essünk a másiknak.
Nekem az exclusive játékok miatt jön be a ps3.
Meg eddig volt ps1-em ps2-m és megvoltam vele elégedve.
Amúgy a ps1-et se fikázzátok le mert azon vannak jobb játékok mint a mai játékok. (Crash Bandicoot)
23as.
Tudod valaki szereti a Mariot is ebbe belegondoltál? És valaki szereti a CoD-ot,valaki meg rühelli!!! A Wii-re is van CoD,VAGY ha ott nem komoly,akkor csak a csúcsgrafika számít nem???? É te pont ezzel a trabant,ferrári hasonlattal sértettél meg több millió Wii tulajdonost,és látod a kedves kérdező se wii-t nem vesz,se ps3-at,és nagyon jól fog járni a 360-al,mert a kérdezőt nem érdekli,h a proci mennyivel gyorsabb. Játszottál már SNES-en????? Nagyon népszerű még mindig,és aztán a mai viszonyok között,nem a csúcstechnológia,de mégis jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!