Xbox, ps és egyéb konzoljátékokkal csak a tizenévesek játszanak? Idősebb korban mondjuk 20 év felett gáz?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 08:32
11/18 anonim válasza:
Mi havonta összegyűlünk (35-45 év közöttiek) PS3 move játékra. Közben eszünk, iszunk, beszélgetünk. Tök jó!
Egyébként miért érdekes, hogy ki mit mond róla? Ha játszani akarsz, akkor játssz.
12/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, de ne ilyen játékokkal töltsd el a mindennapjaidat. Csak néha, ha már kifáradtál a munkától, ilyesmi.
13/18 anonim válasza:
unokatesómék megvették a 10 körüli gyerekeknek a PS3-at de aztán lett rajta egy csomó olyan játék, ami inkább felnőtteknek szól, vagy együtt tolja az egész család....wiivel nálunk ugyanez van, családi bulin :) szülő, gyerek, mindenki :)
14/18 anonim válasza:
Én 25 vagyok durván számolva 2 3 éve játszom konzolt és pc-t és azt kell hogy mondjam a mai játékok 75-80 százaléka 18 feletti arról nem is beszélve nagyon jól megfelel a minden napos stressz levezetésre és így nem a fiamon vagy a páromon csattan az ostor ha pipa vagyok 1 eltolt nap végén söt csak még inkább össze hozott minket a közös játék ugy hogy azt mondom játsz mint ne látsz és nem nemgáz
15/18 anonim válasza:
Az sose gáz, bár ahol megtehetik sokkal jobban megéri 1 pc mint 1 ps vagy xbox..
17/18 tomy88trance válasza:
Van akik szerint olcsóbb a konzol, szerintem viszont aki ezt állítja azt nem tud számolni :D Egy konzolhoz ,hogy élvezhetően tudj vele játszani nem árt egy nagy tv, nem beszélve arról,hogy nem mindig adnak hozzá kontollert, jó általában egyet szoktak hozzá adni,de kettővel az élvezetes ,ha ketten játszotok legalább. A másik,hogy ha billentyűt akarsz rá tenni akkor (lehet átalakítóval lehet nem tudom) ,de az is plusz pénz, nem beszélve arról,hogy még a pc-s játékoknál is drágábbak a konzolos játékok, nem beszélve arról,hogy nem lehet bővíteni, úgy 1-2 év és elavul a konzol ,mert jön a következő generáció amit megint meg kell venni, egy pc jó esetben,ha jól van összerakva 5+ évig is kibírja,nem beszélve,hogy mennyi mindenre lehet kényelmesen használni, ami mondjuk egy konzolnál nehézkes vagy nem is lehet.Hiába volt az első gépem konzol, nem bántam meg,hogy áttértem a pc-re,még ha néha kompromisszumokat is kell kötni
18/18 ilonka istván válasza:
Ezt a nagy Bullshit-et. Egy konzol nem "avul el" attól hogy kijön a következő generáció (amin amúgy kb 1 évig nem tudsz játszani, mivel nincsenek rá játékok. A ps4 is fél éve kint van, és eddig egy értelmes játék nincs még rá (ami next gen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!