Xbox, ps és egyéb konzoljátékokkal csak a tizenévesek játszanak? Idősebb korban mondjuk 20 év felett gáz?
Ismerek pár embert, aki még 30-40év (egy 50éves nőt is ismerek..) felett is játszik Online játékokkal, szóval nem.
A mai világban szinte mindenki játszik valamivel, csak nem vallják be.
A rendes játékok is élvezhetőek bárki számára, ez nem kortól függ.
Sok játék 18+-os minősítéssel jön.
Lenne TV-m én is konzoloznék. Olcsóbb, mint részegre innom magam hétvégente :)
Ugyanígy vagyok, bár én még a fiatalabbak táborát erősítem a 21-emmel.
Nagyon sok játék kifejezetten felnőtteknek készül, 18 éven aluliak pl. nem is GTA-zhatnának, másrészről a technika fejlődésével és az idő előrehaladtával egyre több ember tudja kipróbálni ezeket és ezek közül nem is egy meg is tartja ezt a hobbit. Pl. 20 évvel ezelőtt szerintem nem olyan sokan tolták, mivel ritkább volt és a piac is szűkösebb volt, másrészről mi, akik anno elkezdtük és megszerettük, szintén erősítjük az idősebbek csoportját.
Nem tudom, sikerült érthetően leírnom-e vagy csak kavartam a tudodmit. :) A lényeg, hogy egyáltalán nem gáz, meg aztán ha az is lenne, ne ám már más mondja meg nekem, hogy mit csináljak a szabadidőmben. :)
Nekem tizenévesen nem lett volna rá pénzem sőt szerintem amúgy se sokan kapnak 70-80ezer forintos ajándékokat a szülőktől.
Most van rá pénzem de már 22 éves vagyok. Lehet hogy veszek egyszer de most másra gyűjtök.
Hi, 36 éves vagyok és amikor csak van időm este (kb minden másnap) ott ülök PS3 előtt és Battlefield 3-at tolom! Gyertek játszani! psn id: drax2gma
Armored Kill rulz!!!
(ja van feleség két kisgyerek rendes meló, normális életet élek, ez van pl. kocsma és tévézés helyett :)
Az a jó, ha játékos kedvébe van az ember :)
Az évek előrehaladtával max a játékok stílusa változik, amivel játszani szeret.
Pl 30 évesen már ritka a márió rajongó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!