Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox, ps és egyéb konzoljátéko...

Xbox, ps és egyéb konzoljátékokkal csak a tizenévesek játszanak? Idősebb korban mondjuk 20 év felett gáz?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 08:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ismerek pár embert, aki még 30-40év (egy 50éves nőt is ismerek..) felett is játszik Online játékokkal, szóval nem.

A mai világban szinte mindenki játszik valamivel, csak nem vallják be.

A rendes játékok is élvezhetőek bárki számára, ez nem kortól függ.

2012. szept. 16. 08:40
 2/18 anonim ***** válasza:

Sok játék 18+-os minősítéssel jön.

Lenne TV-m én is konzoloznék. Olcsóbb, mint részegre innom magam hétvégente :)

2012. szept. 16. 08:47
 3/18 anonim ***** válasza:
Én 39 leszek és nagyon szeretek játszani(Xbox360,PS3)van egy-két játék Fallot 3,Fallout New Vegas,Skyrim,nagyon szeretem mindegyiket.Ha jut rá időm hagyom hogy beszippantson játék világuk.Az én véleményem hogy,nem gáz konzolozni,mindegy hogy,hány éves valaki ez nincs korhoz kötve!!!Pl: inni vagy drogozni,nyerőgépeken játszani nagyobb gáz szerintem!!!
2012. szept. 16. 13:00
 4/18 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok, bár én még a fiatalabbak táborát erősítem a 21-emmel.

Nagyon sok játék kifejezetten felnőtteknek készül, 18 éven aluliak pl. nem is GTA-zhatnának, másrészről a technika fejlődésével és az idő előrehaladtával egyre több ember tudja kipróbálni ezeket és ezek közül nem is egy meg is tartja ezt a hobbit. Pl. 20 évvel ezelőtt szerintem nem olyan sokan tolták, mivel ritkább volt és a piac is szűkösebb volt, másrészről mi, akik anno elkezdtük és megszerettük, szintén erősítjük az idősebbek csoportját.

Nem tudom, sikerült érthetően leírnom-e vagy csak kavartam a tudodmit. :) A lényeg, hogy egyáltalán nem gáz, meg aztán ha az is lenne, ne ám már más mondja meg nekem, hogy mit csináljak a szabadidőmben. :)

2012. szept. 16. 19:57
 5/18 A kérdező kommentje:

Nekem tizenévesen nem lett volna rá pénzem sőt szerintem amúgy se sokan kapnak 70-80ezer forintos ajándékokat a szülőktől.

Most van rá pénzem de már 22 éves vagyok. Lehet hogy veszek egyszer de most másra gyűjtök.

2012. szept. 17. 20:54
 6/18 anonim válasza:
46 vagyok és tolom az x-box360-at :)
2012. szept. 19. 08:27
 7/18 anonim válasza:

Hi, 36 éves vagyok és amikor csak van időm este (kb minden másnap) ott ülök PS3 előtt és Battlefield 3-at tolom! Gyertek játszani! psn id: drax2gma

Armored Kill rulz!!!

(ja van feleség két kisgyerek rendes meló, normális életet élek, ez van pl. kocsma és tévézés helyett :)

2012. szept. 19. 10:25
 8/18 anonim válasza:

Az a jó, ha játékos kedvébe van az ember :)

Az évek előrehaladtával max a játékok stílusa változik, amivel játszani szeret.

Pl 30 évesen már ritka a márió rajongó :D

2012. szept. 21. 10:38
 9/18 anonim válasza:
Remek esti program nálunk :) múltunk 35!
2012. szept. 22. 07:48
 10/18 tomy88trance válasza:
Apám 50 felett van már és még mindig szereti a Máriót utolsó előtti hozzászóló :D
2012. szept. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!