PS3 vagy Ez a gép?
AMD FX 6100, Gigabyte ATI Radeon HD6850, ASRock 9700 EXTREME4. Raidmax Cyclone 316B, Corsair CMPSU-700G 700W.
Tehát vegyek egy ps3-at vagy ezeket? (Csak alaplap, proci, vga, táp, ház; a többi megvan) Kérlek indokoljátok is! Köszi.
Ha már van géped akkor a PS3-at, mert az egy JÁTÉKkonzol.
Sokkal kényelmesebb kanapéről, ágyból, fotelből játszani TV-n mint 20 centire görnyedni egy monitor előtt.
PS3 mellett érvek:
- legdurvább exkluzív játék felhozatal ebben a generációban
- ingyen multi (bár ez úgy tudom PC-n is így van)
- ahogy előző írta: kanapén kényelmesen játszhatsz
- nem kell szenvedni semmilyen telepítéssel meg hülyeségekkel (na jó, néha van patch játékhoz meg FW frissítés, de egyszerűbb, mint gépen telepíteni)
- feleannyiba kerül, mint egy "átlag" PC
PC előnyök:
- jobb a grafika (az esetek 10%-ában, maradék 90-ben leszarják a PC-seket és ugyanazt a konzolportot megkapják ugyanolyan vagy rosszabb grafikával
- olcsóbbak a játékok (átlag kb 2k-val)
Köszi mindenkinek a választ. Az a helyzet hogy van gépem de már nem egy mai harcos. (Dual core 1.8, 4gb ram, nvidia geforce 8500gt)
Nem tudok dönteni, mert ha megveszem a pct akkor kb 2-szer, 2.5-szer többe kerül mint a ps. (Ez hátrány) DE! Én az a tipikus "csóró" voltam mindig aki mindig letöltöte a játékokat ahelyet hogy megvette volna. Tehát a ps olcsób de ha játékokat akarok rá akor az mindig plusz pénz...
Viszont ha olyan PS-t veszel, ami módosított, akkor arra is le tudod tölteni a játékokat! :)
Amúgy meg ha eredetid lenne, akkor is lehet venni egy ún. PlayStation Plus előfizetést (havi 1-2000 Ft) és cserébe asszem az év során 42 játékot kapsz, ingyen.
És nem a ZS kategóriából, hanem olyanokból, amelyeket a szakma és a játékosok is elismertek (LBP, inFamous 2, Red Dead Redemption stb.)
De rád bízom, mindenesetre én is a PS-re voksolok! :D
èn pc-t javaslom
multifunkcionalis
szebb gafika
könnyebb játèk letöltès
több és olcsobb gamek
(+ps3-hoz szep nagy fhd tv kell ami jo draga)
Ps3mal kényelmesebb játszani én imádom, könnyebb telepíteni, irtó jó kezelés. PC: le tudsz rá tölteni, multifunkciponális. PS3: exkluzvak: uncharted pl.
sztem ps3
Hát olyan rengeteg exkluzív cím sincs ps3-ra :)
Azt hiszem maradok a ps-nél. A gép 3x-4x annyiba kerülne :(
Kösz a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!