Plazma vagy LED TV?
Led: Samsung
Plazma: Panasonic
Sztem inkább led! :)
A LED Tv-t javaslom mert a plazma 3-4 szer annyit fogyaszt és hajlamos hogy beég a képernyő!
Samsung LED,LCD,3D TV a legjobb.(jelenleg is 26%-ot birtokol a világpiaci részvényekből)Nem véletlenül 2éve vezeti az eladási listákat.
A plazma és a led tv is kevesebbet fogyaszt mint a szimpla lcd tv, de a led-nek jobb a képe mint a plazmának.
Van különbség márkák között, de én nem görcsölök ilyeneken. Nekem otthon egy orion full hd tv van ami azért volt olcsó mert nem túl jó minőségű a hangszórója, de ráraktam a hangfalamat és így már jó. Vedd azt amelyik a legjobb ár/ajánlat szempontból.
A plazma valóban beég és irdatlan mennyiségű áramot fogyaszt, nehogy olyat vegyél.
A LED tv meg hangzatos elnevezés a LED háttérvilágítású TFT panelre, de elvileg szebb feketét ad, ami a sima TFT-nek nem megy annyira. LED-et válassz, egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!