Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 vs XBOX témában tudnátok...

PS3 vs XBOX témában tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Sziazstok! eléggé analfabéta vagyok a témában, de szeretnék valami jó kis játékkonzolt amivel tudok itthon játszani. szerintetek melyik éri meg jobban? melyik viszi jobban az új nagy grafikájú játékokat, és melyik nem avul el minél később? most a piacon használtan elég sok van 50e körül, na én egy ilyen gépet keresek. az xboxoknál mit jelent az hogy flashelt? és kérlek azt is írjátok le, ha adtok tanácsot, hogy melyiket érdemes megvenni, hogy pl. xbox slim 250 gb megy ilyenek... az arcade meg a slim, és az elite miben különbözik, meg a sok gigabite mit takar? olyan gép kéne ami viszi a battlefiled 3-at, a fifa 13-at majd ha kijön, meg valami jó kis nfs-t, lehet rajta wifizni, és olyan 50-60ezer között van kontrollerel együtt. Előre is köszi a válaszokat:)

2012. aug. 3. 00:10
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%
Sajna ez a dolog mindig abból indul ki jön egy ember és annyit mond PS3 jobb megmagyarázni ugyan nem tudja miért,de ragaszkodik a butasághoz.Nekem is több mint 10 évig PS1-PS2 volt.Az egyik kedves ismerősömnek PS3 van nála tesztelgettük a gépet 10-12 játékkal és én azt vettem észre hogy PS2-re készült "Metal Gear Solid Sneak Eater"-nél nem sokkal szebbek a PS3 játékok sőt van olyan is amit mai napig űberel!Én ezért döntöttem az Xbox mellett és nem bántam meg lassan 4 éve megvan (Red Elit Resident Evil-ös Jasper-es)semmi gond vele!No warez!
2012. aug. 4. 11:05
 32/45 anonim ***** válasza:
81%

Alapból csak 200W-os táp van a PS3 slimbe, hülyeség ez a 250W.

És ugye mindig nagyobb a táp (minimum 1,5x), mint amennyi a max fogyasztás, tehát 200W közelébe sem ér a fogyasztás (pontosabban még a 100-at sem éri el, 85-90W körül van, box is 80-90W körül).

De ha egy belépőszintű PC-d van már az is 300W-ot fogyaszt (vagyis akkora táp van benne minimum, de 100W-nál mindenképp többet fogyaszt), szóval felesleges itt ezen a szaros adaton rágódni.

2012. aug. 4. 11:05
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel tisztában vagyok 600W táp van a PC-m ben de, lehet hogy nagyobb kell mert a videó kártya amit néztem bele több mint 100 Watt-ot igényel.
2012. aug. 4. 14:56
 34/45 anonim ***** válasza:
0%
egyszerű, xbox 360 - ha csak 1 példát akarok mondani hogy miért.ps3-ra csak eredeti játékot vehetsz(a leggagyibb 5000 ft) viszont az xboxot, megflassheled (4000 ft) és aztán csak kikell írnod a játékokat ésha nem jó akkor sincs semmi..
2012. aug. 4. 22:22
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
ja és ha xboxot választassz akkor.... az elit annyival jobb a simától(arcade) hogy más a szine,jobb az alaplap, van rajta hdmi,van hozzá(alapból)160 gb. hdd(hasznos lessz hidd el), és még sok apróság.... a slim .. vékonyabb, és kinect ready( annyit takar hogy a kinectet nemkell külön 230 ra kötnöd hanem hozzákötöd a slimhez és már megy is)
2012. aug. 4. 22:27
 36/45 anonim ***** válasza:
83%

Előző:

a flasheléseddel menj máshova, igazi játékos nem foglalkozik ilyennel.

Leggagyibb játék meg 1k a PS3-ra, kicsit régebbi AAA kategóriás játékok meg már 3k-ért vannak (pl. Uncharted).

2012. aug. 5. 10:34
 37/45 anonim ***** válasza:
0%
A Xbox 360 játékok is olcsók a Live-ról Kb:3000Ft-ért 1200MS pont egy új játék de kapásból mondok 3 olyan boltot ahol becserélik a játékokat Colin Konzol Játékok,Play Mania,Console Corner,ha van csere játékod leszámítják az új árából!Pl:COD Black Ops 4990ft viszel egy használtat azt beszámítják 3-4 ezerért rádobsz 1 ezrest és viheted a játékot!Semmivel sem olcsóbbak a PS3 játékok az csak duma!Tudni kell hogy hová kell menni vásárolni!
2012. aug. 5. 10:48
 38/45 anonim ***** válasza:
0%

énis megveszem az eredetit (ezért dolgoztak vele a fejlesztők) de akinek nincs pénze az vegyen xboxot mrt a ps3-mat nem lehet flashelni, pl.- call of duty modern warfare 3 ps3-ra 10 720 Ft.... de xbox 360 ra 9 600 Ft

ps3= [link]

xbox= [link]

2012. aug. 5. 11:45
 39/45 anonim ***** válasza:

Ez most jól besült, mert az xbox-nál a CoD Black Ops-ot linkelted...

Egyébként mind a kettőre ugyan annyiba kerülnek a játékok kár is ezen vitatkozni.

2012. aug. 5. 12:20
 40/45 anonim ***** válasza:
38%
Ahogy előző is mondja, a játékok ugyanannyiba kerülnek, egy forint eltérés sincs.
2012. aug. 5. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!