PS3 vs XBOX témában tudnátok segíteni?
1) tényleg idióta vagy, ha 13 éves vagy akkor is, de akkor még van rá esély, hogy normálisabb leszel, ha meg már tényleg felnőtt vagy az rosszabb, jobb lenne, ha hazudnál és kiderülne, hogy 13 éves vagy, mert akkor még nem olyan gáz ez a viselkedés, felnőtt korban hatalmas probléma.
2) az összes hozzászólást elolvastam, te sem érveltél még se értelmeset, se értelmetlent (ez megy jobban gondolom)
3) ha már xbox fanboy vagy járj utána a dolgoknak, és próbálj meg nem hülyeséget mondani a másik konzolról.
Mondj egy számot, hogy a PS3 mennyit fogyaszt (mert azt mondtad lezabálja a villanyórát), és mondj egy számot, hogy a box mennyit fogyaszt.
Tudom, még csak közeli számot sem fogsz tudni mondani, valószínű valamilyen másik vérpistike hozzászólásánál olvashattál ilyen hülyeségeket, és már rögtön terjeszted.
Tudok pontos számokat a fogyasztásról, annyit megsúgok rohadtul nem magas, ha írsz egy tippet majd utána leírom az adatokat, ez így viccesebb lesz.
4) ha már a konzolokról semmit sem tudsz, akkor legalább az általános tudásod lenne a helyén.
Már nagyon régóta 7+ milliárd ember él a Földön.
5) nem csak egy ember tart téged egy idiótának, már itt vagyok én is, ez már 2, viszont az összes hozzászólásod 0%-os, és csak X szavazat után ír ki százalékot, X>2, tehát jóval többen tartanak téged egy 13 éves pistikének.
6) a kérdésre még nem sikerült kielégítő választ adni, szóval inkább ne gyere vissza, mert csak rontod a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!