_Random kérdése:

1. : Xbox 360 vagy PS3? Miért? 2. : Van itt olyan aki profi PS3 témában? Lenne pár kérdésem hozzá.

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 01:40
 1/9 anonim válasza:
0%
nekem xbox elitem van és szerintem azért ne vegyél ps3-mat mert nem lehet ki csipelni,másolt cd-t nem játszik le,ha dvd-ét akarsz nézni akkor is csak blue rayt játszik le,drágák hozzá a játékok!!! De az xbox-ot ki lehet csipeltetni,vannak hozzá olcsó játékok,ha van előfizetésed akkor fel mehetsz oldalakra és tölthetsz le játékokat,nézhetsz külföldi sport adót,vannak rajta alapból játékok(csak demó)!!!!!
2012. márc. 19. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző:

1. ha letöltöd a játékot akkor semmit se vegyél, ez nem hátrány

2. viszi a kiírt filmeket (lehet az CD, DVD, blu-ray)

Tovább nem is olvasom, látszódik, hogy egy (max) 15 éves kis Pistike vagy, aki egyszer hallott arról, hogy van PS3, és neten olvasott valamit, amit egy hozzád hasonló okos írt, és rögtön terjeszti is.

Kérdező, másolom, amit egy másik ilyen témához is írtam:

Grafika szinte ugyanaz, PS3-on az exkluzívok valamivel szebbek az átlagnál, de hatalmas különbség nincs.

Hardcore játékok ugyanazok, viszont Kinect vs Move-nál csak a Move-ra van hardcore játék, de jelenleg arra sem valami sok, ami meg is éri az árát.

Verekedős játékokban az ütést Move-val is tökéletesen lehet utánozni (nézz meg egy Fight gameplayt), rúgás már gondolom gombokkal megy.

Kinect-nél ugye a rúgás sem okoz gondot (de azt sem tudom van-e arra verekedős játék).

Ha Kinect vs Move nem szempont (szvsz egyik sem valami jó), akkor azt mondom a PS3 a jobb, okai: több exkluzív játék, ingyenes multiplayer, 3D, jobb multimédiás képességek.

Amivel pár tudatlan szokott érvelni: ennek vagy annak jobb a joystick-ja, ez hülyeség, mindkettő jó, meg hogy az egyiknek sokkal jobb a grafikája, szintén hülyeség, hatalmas különbség nincs, stb.

Kinect meg Move tényleg felesleges, elsőnek vedd meg bármelyik konzolt amelyik mellett majd döntesz, aztán ha megvan egy ideje és már úgy ahogy ráuntál akkor vegyél hozzá kiegészítőt.

Ha van egyéb kérdésed akkor írd le, mindkét konzolhoz értek, tudom az előnyüket/hátrányukat, és általában elég objektív tudok lenni.

2012. márc. 19. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
PS3 mindenképp, jelenleg hogy már egy áron vannak nagyon megéri, kapsz egy Blu-ray lejátszót ami külön nem olcsó mulatság. Ez nem csak a filmekre terjed ki, hanem a játékokat se kell kettő vagy több DVD-re kiírni, hanem elég az az egy lemez. Továbbá ingyenes a Playstation Network, ami eléggé fontos ha Multiplayerezni szeretnél. Ez exkluzív játékok nagyon jók. És erre a melyiknél jobb a grafika kérdésre csak azt tudom mondani, hogy multiplatform játékoknál szinte ugyanaz, exkluzívoknál viszont a PS3 olyan szinten veri az XBOX-t. Egy dolog nincs amiben az XBOX jobb lenne szerintem. A Kinect vs Move-ról meg annyit, hogy habár a Kinect profibb cucc, olyan gagyi játékokat adnak ki hozzá, hogy kb semmi értelme az egésznek. Akkor már inkább Move amire van Killzone 3. Összességében ennyi. Ja és egy jó tanács, ha HD TV-d van rögtön szerezz be egy HDMI kábelt, anélkül nagyon ótvar az egész xD
2012. márc. 19. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Kiegészíteném még magamat, most a téma a Store. A legelső válaszoló olyan butaságokat írt. A PS Store-n ugyanúgy vannak játékdemók meg minden, még PS2 játékokat is vehetünk PS3-ra (!!!). Ajánlom viszont, hogy akkor United Kingdom accounttal regisztrálj. Ha minden igaz egy ideig kapsz kezdéskor ingyen PS Plus lehetőséget, amit érdemes kihasználni (ha kapsz én nem tudom pontosan), mert pár játékot ingyen szedhetsz le onnan.
2012. márc. 19. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Előző:

PS+t csak akkor kapsz, ha fizetsz érte, nincs semmilyen próbaidőszak.

És amit még kijavítanék: Kinect semmivel sem profibb, mint a Move, csak "innovatív" (kb 5-10 éve van már ilyen Sony-nak, csak továbbfejlesztették MS-nél).

2012. márc. 19. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez az első ritka egy idióta...
2012. márc. 20. 08:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez nem újdonság.

Ez is ezt tükrözi:

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. "

2012. márc. 20. 15:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. :) Az Első hallatán tényleg megrendült a hitem, mert nagy valószínűséggel a PS3-at választom. A mozgás érzékelős kütyük egyáltalán nem érdekelnek. A kicsippeltetéséről meg lemondtam, pár játékkal szeretnék online is játszani :).
2012. márc. 20. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól teszed, én is így vagyok ezzel. Jó szórakozást.
2012. márc. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!