Melyik a jobb? A PS3 vagy Xbox 360
"És felvilágosítalak: a PS3-é gyorsabban feltöltődik."
Én meg felvilágosítalak hogy nem jól tudod. :P
Hát gratulálok. Megint összeszedtél egy csomó sz@rt, ami nem is úgy van, mondom, HASZNÁLJ GOOGLE-t! És úgy nézd meg!
Már elegem van hogy nem érted meg!
És én nem sz@rom le a kontrollert, hát ha te meg igen, akkor gratulálok ehhez is.
És nem kicsi monitoron játszok :)
Ja, és javaslom hogy állj mostmár le mert szánalmas amit művelsz....
Kezdetnek segítek, látod milyen kedves vagyok!
Telepíteni pedig azért érdemes, hogy a gép halkabb, hűvösebb legyen, és az olvasófejet ne használja, és még pluszba gyorsabban is töltenek a játékok! ;)
A többit te keresd!
Ja és az hülyeség hogy nem minden játéknak van Achievement-je... MINDNEK VAN!
Nem tudom honnan szedted ezt, de ne "szerintem"-ezzél, nézzél utána!
"És nem kicsi monitoron játszok :)"
Nagyobb az én 82 cm-es Full HD LCD tv-mnél vagy nem? Mert ilyenekre valók a konzolok, de tod mit, felőlem akár egy ezeréves fekete-fehér tv-n is játszhatsz, annyira mind1, amit írok, az úgy is szar neked:D
"Telepíteni pedig azért érdemes, hogy a gép halkabb, hűvösebb legyen, és az olvasófejet ne használja"
Ja, ez így működik? Hogy az Xbox ventillátora ne süvítsen(és így ne legyen 3 led?), meg, h kímélje az olvasófejet, hát gratulálok, másolgasd csak a 15-20 GB-os játékokat, nem fogsz unatkzni egy darabig:D
"az hülyeség hogy nem minden játéknak van Achievement-je... MINDNEK VAN!"
Hát legyen! Szerinted ez is valami behozhatatlan előny! Hát legyen!
A javaslataidat pedig megb(a)szhatod, mert sosem fogok leállni!!!!
Nos, ebben sajnos igazad van, nem nagyon tudtam még ezzel a témával teljes mértékben foglalkozni(hiába ez a négy hónap, mikor szinte minden hónapban volt egy vizsga: március - töri, ápril. - Matek, Május - nyelvvizsga, június - vezetés)
Szerencsére már vége van:D
Egyik állításodra pedig, ami vhogy így szólt:
A PS3-ban az olvasófej tönkreteszi a lemezt. a következő a válaszom:
Már több, mint 3 éve, hogy kijött a PS3, és még senkit sem láttam(sem magyar, sem angol oldalakon), h arról írt volna, h a PS3-nak olyan rossz az olvasófeje, mint ahogy állítod. A meghibásodások is nagyon kevesek(pontosan nem tudom, de asszem nincs 5 %, míg az Xboxé kb. 30%, hát...nem beszélve a PS3 gyönyörű processzorában lévő tartalék magról sem)
Hát kérem szépen, az Xboxon kell egy-két kis alakítást végezni(új hűtés, flash, játéktelepítés stb.), h olyan biztonságos legyen, mint a PS3.
Hát ez azért részben attól is függ, h hogyan/hol veszed?
Én használtan nem vennék, főleg ha 3ledje már volt.
És hogy miért nem mind1, h hol?
Láttam a neten, gyerek megrendelte a boxot vmilyen üzletből(a nevét nem tom), másnap küldhette vissza xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!