Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik jobb? PS3 vagy XBOX 360?

Melyik jobb? PS3 vagy XBOX 360?

Figyelt kérdés

Gta 4-et szeretnem jatszani?

Azthiszem a GTA 4 nincs a Xbox-ra ,

de melyik jobb?

2011. dec. 18. 21:33
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

xbox360!

mert nem kell a méregdrágga játékokat megvenni, megírhatod magadnak!

És nem kell hozzá blueray író!

csak egy flashelés!

2011. dec. 21. 17:55
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

"nem kell a méregdrágga játékokat megvenni"

Ahogy Xboxot sem kell venni, ha nincs rá pénze az embernek.

2011. dec. 21. 18:08
 13/23 anonim ***** válasza:
57%
azt nem te fogod megszabni mire van pénze valakinek és mire nincs -.-"
2011. dec. 21. 22:06
 14/23 anonim válasza:

ma 17:55

"nem kell a méregdrágga játékokat megvenni"

Ahogy Xboxot sem kell venni, ha nincs rá pénze az embernek.

ÉN ,a kérdésre válaszoltam, hogy miért a box mellett döntsön a kérdés írója, most ez hogy jön ide hogy nem kell megvenni, ha nem értesz hozzá akkor meg ne üsd bele az orrod???!

2011. dec. 21. 22:12
 15/23 anonim ***** válasza:

Akkor te se szólj hozzá, mert látszódik, hogy semmit sem értesz hozzá.

Utálom, hogy tudatlan buta emberek írnak valamit, de csak az egyik oldalról tudnak valamit.

PS3-at is lehet flashelni, és nem kell hozzá blu-ray író sem.

Sőt, mondhatni ingyen van meg a játék, mert még dvd sem kell.

Ettől függetlenül ha flashelni akarja akkor jobb az xbox, ha eredetizni akkor meg ps3.

2012. jan. 1. 23:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Nah, barátom neked a PS3-mat kell mindenképp megvenned! Nem vagyok fanboy, csupán egy gamer aki azt segíteni akar egy másik gamernek. Én nyáron ugyanezt a kérdést vetettem fel magamnak. Itt én is kirtam egy Xbox vs PS3 kérdést, ILLETVE a keresőbe beírtam és az összes talált ehhez kapcsolódó kérdések válaszait végigolvastam. Mivel sokkal többen írták az Xboxot, így azt vettem, 1 hónap filózás után erre jutottam és meg is vettem egy Slim 250GB-osat. Minden fantasztikus volt. Persze megvoltak a konzolos előnyei és hátrányai. Hogy kilyen szempontok vannak? Kontroller: Na igen, nekem az Xboxé sokkal jobban tetszik viszont PS3-ra felköthetsz Xbox kontrollert vagy akármilyen másik kontrollert, sőt, még usb-s billentyűzetet meg egeret is. Ilyet az xbox nem tud, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG saját original kontrollerrel használható. Létezik adapter, ami képes elérni hogy az Xboxot tudjuk kezelni más kontrollerekkel is,azomban ennek utánanéztem a neten és általában pontozásnál 5ből 2-3-at adtak. Olyan rengeteg volt hogy nem működik, nem érzékeli...stb. Ilyet is akartam venni a boxhoz de ezektől elment e kedvem tőle. Ha mozgásérzékelős cucc kell, abból megemlíteném hogy A Kinect nagyon jól meg van csinálva, csak még egy picikét kiforratlan. Én többször próbáltam már. Néhányszor nem érzékeli hogy mozgok szóval amibel a legnagyobb baj van az a válaszidő, mert van azért fáziskésés. PS3 Move most már olyat tud mint a Wii ilyen távirányítóval, ebben én nem láttam semmi hibát! Kinectre eddig van kb 7-10 játék amiből csak a Forza 4 komolyabb. Move-ra van kb 20-30 játék pl Killzone és még más komolyabb játékok (melyek most nem jutnak az eszembe) Grafika: Jujjuj...vannak ugye a multiplatform játékok (melyek minden platformra kijönnek pc és konzolok), azoknak a zöme RÉGEBBEN mind szebb volt boxon mert a box PC-alapra épülő hardvert használ így könnyű rá fejleszteni. Viszont ugye a játékok grafikája is fejlődik melyek mindig erősebb hardvert és nagyobb tárhelyet követelnek. Erre a Battlefield 3 a legtökéletesebb példa. Grafikailag PS3-ra fejlesztették mert a PS3nak jóval erősebb hardvere van (Xboxnak 3 magos a procija, Psnek 8 magos), és így azért irtam hogy RÉGEBBEN, mert ma már egyre több multiplatform játéknak szebb a grafikája PS3on mert a jobb grafikát a Ps3 az erősebb hardvere miatt jobban, hatékonyabban fel tudja feldolgozni mint az Xboxé. Illetve megemlítésre érdemes, hogy a pS3 egy nyári update óta képes néhány játékot 3D-ben megjeleníteni, pl. a Crysis 2-t (ez persze csak 3D képes TV-vel elérhető)! A méretről pedig annyit higy a jobb graf miatt a játékok mérete is megnőtt, a BF3 xbox változata csak 2db lemezre fért fel, viszont a PS3-mas a Blu ray miatt 1re is (ilyen a LA Noire játék is). Szolgáltatások: Xbox az egy kicsit korlátozottan, de lehet médiaközpont csak az a baj higy nagyon kevés kiterjesztést tud kezelni, pl az SRT feliratokat nem ismeri, amit a PS3 ismer emellett sok formátumot is ismer. Ami megemlítendő hogy van Steam PS3-ra aminek előnye higy a jövőben kijövő multiplatfrom játékok zöme képes lesz Steamen keresztüli cross-platform játékra. (cross-platform: több platform között tehát a PC-sek tudnak majd PS3masokkal játszani ugyanott ugyanakkor, ugyanazon a szerveren!) Jelenleg ilyen a Portal 2 és a 2012 elején kijövő Counter-Strike: Global Offensive is ilyen lesz. Online szolgáltatások: Az Xbox Live kiforrottabb mint a PSNetwork, mégis a PSNetwork többet nyújt, továbbá fontos, hogy az Xbox LIVe nagyrészéhez és az INTERNETEN KERESZTÜLI JÁTSZÁSOZ FIZETNI KELL ÉVENTE 10000 FORINTOT! Szerintem ez a legnagyobb elönye a PSnek az Xboxxal szembe hogy teljes mértékben ingyenes! Én Xboxot vettem, megszívtam, el is adtam vaterán 40 ezerért...megszívtam és rájöttem hogy a PS3 sokkal jobb választás lett volna! Én a Ps3-mat ajánlom mindenképpen, felőlem megveheted a boxot is, csak utána ne csalódj benne! (Én azért csalódtam benne mert a Battlefield Bad Company 2 rengetegszer képtelen volt netre kapcsolódni amikor volt net és liveon is fennvoltan/ volt 1 éves LIVE tagságom is, Live is perfektül működött. Beszéltem az Xbox Supportal is, mondtak kb 200 féle megoldást, mindegyiket kiprobaltam semelyik nem javított a helyzeten! és ez a kedvenc játékom! Egyszóval röviden: PlayStation 3-mat vegyél!!!! Ha bármi egyéb kérdésed van nyugodtan írj nekem!

És mégegyszer kiemelném: Ugyanilyen választás előtt álltam én is, a gyakorikerdesek válaszai alapján Xbox felett döntöttem, megvettem aztán hatalmasat csalódtam!!!!!

2012. jan. 2. 00:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Előző:

nem olvastam el végig az írásodat, csak bele-bele olvastam, és a PS3 pártján állok, de az xbox sem akkora szar.

Jó, neked valamiért nem jött be, de sokaknak bőven elég az is.

GYIK-en meg rengeteg értelmetlen legalja barom ember van, szóval nem árt más honlapokon is körülnézni, vagy várni amíg pár normális ember is válaszol.

2012. jan. 2. 14:44
 18/23 anonim ***** válasza:

14:44:

ha végigolvasod akkor látod benne hogy én is szeretem az xboxot, csak éppenséggel szerintem a ps3 jobb

2012. jan. 2. 23:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Ja jó, csak az elejét meg végét olvastam el, az alapján nem ez jött le.

Amúgy nekem is egyik haverom boxot cserélt ps3-ra, egyszer sem bánta meg.

Anno csak azért vette a boxot, mert akkor a ps3 még bőven 90k fölött volt, annyit talán én sem adtam volna ki érte.

2012. jan. 3. 10:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen, gondolom. Szerintem azokat a kommenteket, amikben xboxot mondanak, hogy azt vedd xbox vagy ps3 közül, azoknak szerintem csak xboxuk van, és ps3at hosszútávon sohasem próbáltak, úgyhogy az előttem szólóval egyetemben és is a PS3-at javaslom, ahogy ez lejött az irományomból is :)
2012. jan. 3. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!