Szerintem ha venni akarsz akkor ne konzolt vegyél, egy jó pc mindig jobb mint akármi más...de ha maradsz konzolnál akkor egyértelműen a PS3 a jobb választás:)
És a pc se drágább sokkal, viszont sokkal jobb, de te tudod.....azért itt érdemes körülnézni:)
80 ezerért már kapsz olyan gépet amin elfut a GTA 4 max grafikán:)
2011. dec. 19. 15:33
4/23 anonim válasza:
pont a gta4 grafikája szar konzolon de egyébként minden más játék szép főleg nagy tv-n hd-ban... nekem xboxom van nincs vele semmi gond szép képe van jó a controller... jah és nem kell fejleszteni és a ps3-nál is olcsóbb
2011. dec. 19. 15:54
5/23 anonim válasza:
Alapból mennyibe kerül egy ps3/xbox360?
Pc nem csak játszani lehet és az összes játék szebb rajta:)
Az igaz hogy nem kell fejleszteni az xboxot, csak 1,5-2 évente újat kell venni, mert elromlik vagy kijön egy újabb verzió és a régin már nem futnak az új játékok....igazából nekem mindegy, hogy mit veszel, csak szerintem nem sok értelme van konzolt venni.
2011. dec. 19. 17:20
6/23 anonim válasza:
látom a válaszodnak csak egy célja volt... hogy BELÉMKÖSS
1. biztos azért akar konzolt venni(magamból indulok ki) mert nincs pénze 150 ezerért gamer pc-t venni
2. full hd-ban nincs sok különbság grafikában max ha valaki nagyítóval nézi... mindenben lehet hibát találni
3. a slim gép már elég megbízható + ha hdd-n játszol erősen kétlem hogy csak 2 évet bírna ki...
2011. dec. 19. 18:06
7/23 anonim válasza:
jah és a kérdező meg sem említette a pc-t
2011. dec. 19. 18:11
8/23 A kérdező kommentje:
nem pc kell az van, engem a konzol erdekel!
2011. dec. 19. 19:32
9/23 anonim válasza:
Tudom, hogy nem említette meg, csak gondoltam elmondom neki, h. ennyi pénzért lehet jó pc-t kapni.....na mindegy, ha mindenképpen konzol kell akkor szerintem PS3-mat vegyél.
2011. dec. 19. 22:04
10/23 anonim válasza:
inkább ne pc-t vegyél mert azt folyamatosan fejleszteni kell és az xbox olcsóbb is meg jobb is mind a ps3-nál mind a pc-nél ja és ha kijön egy új játék akkor csak frissíteni kell egy pendrive-ról és kész :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!