Xbox 360 kinect-tel vagy nintendo wii? Melyik jobb?

Figyelt kérdés

kb ugyanannyit tudnak? árban mennyivel másabb?

xbox-ból mindegy, hogy slim vagy jasper vagy elite vagy pro vagy arcade?

előre is köszönöm:)

2011. dec. 4. 10:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az xbox jobb a játékok is jobbak.. én azt vennék
2011. dec. 4. 10:39
 2/15 anonim ***** válasza:
jah és még szerintem ha xboxot veszel akkor slimet nekem is azvan lassan 1 éve semmi baja nemvolt.Meg ugye voltak olyan hírek is hogy a régebbi gépeket rontja a kinect nemtom hogy igaz -e. És Xbox 360 slim (250GB)+ Kinect + 3 játék olyan 70-80 ezer között van.
2011. dec. 4. 10:41
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! tudnál linkelni valami oldalt, ahol olcsóbba is hozzá lehet jutni?
2011. dec. 4. 10:51
 4/15 anonim ***** válasza:
60%

A kinect borzasztó komolytalan, kb 10 éves korig szórakoztató.

Ha jókat akarsz játszani (és nem ilyen "lemészárolom a családodat is" típusú játékokkal), akkor mindenképpen wii.

2011. dec. 4. 10:54
 5/15 A kérdező kommentje:
engem főleg a táncos, zenés, sportos, autós játékok érdekelnek, akkor melyik jobb?:)
2011. dec. 4. 11:13
 6/15 anonim válasza:

akkor én is a kinectet ajánlom mert arra vannak ugyanolyan játékok is amilyeneket te szeretsz ráadásul vannak olyan játékok amiket kinect-el is és controllerrel is játszhatsz : pl:forza 4 (autós)

Amúgy visszatérve a "lemészárolom a családom játékok" -hoz az hülyeség ugyan is nem tudom hogy van-e olyan játék amiben lemészárolom a családom ha meg olyan típusú ember vagy akkor ne vegyél erőszakos játékokat

nekem Xbox 360 slim-em van és eddig nincs baj vele 1éve megvan .

2011. dec. 4. 15:41
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! grafikája melyiknek jobb?
2011. dec. 4. 17:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Xbox 360
2011. dec. 5. 22:27
 9/15 anonim válasza:

Mindenképp xbox360 , kinecctel!

a wii nagyon idejétmult, és köze nincs az xbox grafikájához, valamint a kontroller nélküli játék is nagyon élvezhető.

2011. dec. 21. 18:11
 10/15 anonim válasza:
nekem is boxom van habár még csak 4 hónapos hiba nélküli. van hozzá kinectem 4 játékkal:kinect joyride,adventures(azt alapból kapsz a kinecthez),kinect sports 1-2. nagyon jó játékok és ha v.mi komolyabb érdekel vannak olyan játékok is(Kinect: Fighters Uncaged Xbox 360,Rise of Nightmares (Kinect) Xbox 360). ha még mindig gondolkodnál nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=fKpAWtaBMqI (grafikát érdemes nézni)
2011. dec. 30. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!