Venni akarok egy konzolt de nem tudom eldönteni hogy mijet. A ps3 és az xbox 360 közöt vacilálok. De nem birom eldönteni mejiket én inkább az xbox-ot jobban pártolom de a ps-röl meg azt hallotam hogy jobb?
"Melyik"
Amúgy magyarul a szarabbat pártolod?
Fontos neked a multiplayer?
Ha igen, akkor PS3. az Xbox 360-nál ugyanis a multiplayer nem ingyenes. (kb. 1200 Ft/hó).
Az fontos neked, hogy Tudj Blu-Ray filmeket nézni?
Ha igen, akkor is a PS3-at vedd inkább.
A grafikát fölösleges lenne összehasonlítani, mivel kb. ugyanolyan mindkettőnél.
Ami még fontos, az az exklúzív játékok.
PS3 mellett szól a: Gran Turismo, Killzone, SOCOM, LittleBigPlanet, stb.
Xbox mellet szól a: Halo, Fable, stb.
"Nekem box-om van.De csak akkor vvedd meg ha gyári ismétlem gyári lemezeket veszel hozzá nem kiírod mert a flashelés egy csomó pénz!"
HAHAHAH ez jó volt. egy xbox 360 játék ára (nézzük újonnan megjelent játékot és 576-ot, nagyker nem játszik) ~13000Ft
Xbox 360 flashelés: 6000Ft. Melyik a drágább? Xboxos vagyok, semmi problémám nincs vele, sőt... de ha van rá pénzed, ps3-at vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!