Danifej kérdése:
Szerintetek melyik a jobb az x-box 360 vagy a ps3?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 15:07
1/9 anonim válasza:
Mivel én nem szoktam játszani, csak hébe hóba kollegáknál néha egy ilyennek a közelébe jutottam, és mindig is szerettem a GTA sorozatot, a negyedik részt sikerült mind a két konzolon kirpóbálnom. Az irányítás jobb a 360-on, de a PS3on élesebbnek tűnt a kép, és mintha gyorsabban is töltött volna a játék. Meg még volt valami katonás is amivel játszottam, a CoDnak az MW2-es része talán, azt csak xboxon próbáltam, meg itthon számítógépen, szerintem xboxon jó. Na meg az xboxot fel lehet törni, ami nem utolsó.
4/9 anonim válasza:
én is pont ezen gondolkodon de nem bírom eldönteni
5/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a válasz.
PS3 - ha Live adta előnyöket( ingyenes )és Blu-ray filmeket néznél.
Xbox 360 , legtöbben a flash miatt veszik meg. Mivel a live gond pénzes. Viszont lan -ba köthető úgy pedig igen jól el lehet szórakozni vele.
6/9 anonim válasza:
vagyis akkor a xbox mellet döntesz
7/9 anonim válasza:
Az jó lenne ugyanis tőlem is tud venni flasheltet :)
Van 4 és 250Gb -os is...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2011. dec. 19. 13:22
9/9 anonim válasza:
PS3!
A SONY nagyot húzott a blu ray lejátszóval. És most már 3D-t is támogat,szal a ps3 fogja a legtovább bírni a jelenlegi konzolok közül! A következő x-box fogja csak azt tudni,ha blu ray-es lesz, mint a mostani ps3! Egy blu ray lemezre több 10 GB fér rá, 360-on meg 8GB körüli!!!
Persze az x-box 360 is egy fantasztikus konzol!!!!!!!
De az ÉN KEDVENCEM A WII! :d :d :D .d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!