Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik a jobb az...

Danifej kérdése:

Szerintetek melyik a jobb az x-box 360 vagy a ps3?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel én nem szoktam játszani, csak hébe hóba kollegáknál néha egy ilyennek a közelébe jutottam, és mindig is szerettem a GTA sorozatot, a negyedik részt sikerült mind a két konzolon kirpóbálnom. Az irányítás jobb a 360-on, de a PS3on élesebbnek tűnt a kép, és mintha gyorsabban is töltött volna a játék. Meg még volt valami katonás is amivel játszottam, a CoDnak az MW2-es része talán, azt csak xboxon próbáltam, meg itthon számítógépen, szerintem xboxon jó. Na meg az xboxot fel lehet törni, ami nem utolsó.
2011. nov. 29. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyik se.
2011. nov. 30. 18:39
 3/9 anonim válasza:
sztem x360
2011. nov. 30. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
én is pont ezen gondolkodon de nem bírom eldönteni
2011. nov. 30. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a válasz.

PS3 - ha Live adta előnyöket( ingyenes )és Blu-ray filmeket néznél.

Xbox 360 , legtöbben a flash miatt veszik meg. Mivel a live gond pénzes. Viszont lan -ba köthető úgy pedig igen jól el lehet szórakozni vele.

2011. nov. 30. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
vagyis akkor a xbox mellet döntesz
2011. dec. 1. 07:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Az jó lenne ugyanis tőlem is tud venni flasheltet :)

Van 4 és 250Gb -os is...

2011. dec. 1. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2011. dec. 19. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:

PS3!

A SONY nagyot húzott a blu ray lejátszóval. És most már 3D-t is támogat,szal a ps3 fogja a legtovább bírni a jelenlegi konzolok közül! A következő x-box fogja csak azt tudni,ha blu ray-es lesz, mint a mostani ps3! Egy blu ray lemezre több 10 GB fér rá, 360-on meg 8GB körüli!!!

Persze az x-box 360 is egy fantasztikus konzol!!!!!!!

De az ÉN KEDVENCEM A WII! :d :d :D .d

2012. szept. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!