XBOX360 VAGY Playstation 3?

Figyelt kérdés
Szülinapomra szeretnék venni konzolt, csak nem tudom milyen legyen. Melyik a jobb, a warez is lehet egy szempont, illetve maga a konzol. Úgy tudom a netért fizetni kell x-boxnál, meg maga az alapgép is egy 10essel olcsóbb. Szóval?
2011. máj. 22. 19:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

livekodok.com

itt vegyed, énis innen szerzem

2011. máj. 22. 19:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Múltkor én is olvastam erről külföldi oldalon. Nem értettem pontosan de valami szoftveres megoldás, ha jól tudom. Ez nem fogja valahogy tönkretenni vagy valami?
2011. máj. 22. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:

nemfogja

ezt átolvasod és megtudod csinálni:

[link]

2011. máj. 22. 20:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Warez szempontjabol inkabb xbox, igaz, hogy ps3-at is fel lehet torni, meg konnyebben is, de nehez letlteni jatekokat (2-3 kulfoldi oldalon van csak elegendo seed, torrentleech, sceneaccess, blackcats-games).

Ha eredetizni akarsz egyertelmu PS3, foleg az exkluzivok miatt, de meg az ingyen PSN, blu-ray es sok egyeb mas miatt is.

2011. máj. 23. 14:54
 15/20 smartin válasza:
a box sokkal jobb olcsóbb és jó játékok vanak rá nameg a grafikája is jobb mint a ps-é
2011. máj. 23. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:
mióta? a hardvere is gyengébb a boxnak...
2011. máj. 23. 15:38
 17/20 anonim ***** válasza:
mit számít most a hardware? xboxra optimizálnak minden multipf játékot, és csak aztán, arról mennek pcre és psre, tudom, nézd meg az iphone-t (tudom, hogy teis szereted o.O), azis az optimalizáltság miatt jó.
2011. máj. 23. 17:11
 18/20 anonim ***** válasza:
nembaj. szerintem nem szebb a grafikája. sőt a gta4-et pl a ps3-om szebbnek is látom, és stabilabban is fut, több az fps.
2011. máj. 23. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:

"Warez szempontjabol inkabb xbox, igaz, hogy ps3-at is fel lehet torni, meg konnyebben is, de nehez letlteni jatekokat (2-3 kulfoldi oldalon van csak elegendo seed, torrentleech, sceneaccess, blackcats-games)."

előfizettem egy hónapra a data.hu-ra és leszedtem úgy kb 30 játékot tök gyorsan

2011. máj. 23. 17:54
 20/20 anonim ***** válasza:

15:33

A sokkal jobb jatekokra annyit mondanek, hogy PS3 exkluzivok koztudotten mindent visznek.

Multiplatformok meg igaz, hogy boxon keszulnek (bar ez lassan mult ido), de arra sincs optimalizalva, mert a jatekkeszitok leszarjak, csak az exkluzivaknal beszelhetunk optimalizaciorol, mert ott erdeke van a Sony/Microsoft-nak a dologban, itt viszont mar megint a PS van jobban optimalizalva.

Multiplatform jatekok meg alig szebbek boxon, vagy szar a grafikaja mind2 konzolon, vagy tenyleg minimalis elteres, ez miatt meg nem eri meg a boxot valasztani.

Az meg igaz, hogy olcsobb, vagy 10-20k-val, de ha valaki eredetizni akar akkor ps3 az ingyen multi miatt 1-2 even belul megterul.

Ha meg warezolni, akkor tenyleg vegye a boxot

2011. máj. 23. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!