Playstation 3 vagy Xbox360 a jobb?
PS3: A ps3 igazából,az egy személyes játékra lett ''tervezve'' Jobban kivan fejlesztve a grafikája,mintha multiplayerezni,szóval ha multizol,rosszabb a grafikája,mint mikor egyedül single-be játszól:)
Xbox360 slim: Az xbox360 a multizásnak lett gyártva,multi-ba nagyon jó a grafikája,és single-ben viszont nem annyira mint a ps3 nak..De ha kipörgetsz egy játékot ps3 ban,akkor csak nézel? Ha xbox360-t veszel akkor felmész és nyomod mások ellen,amit nem unsz meg.SOk pálya,csapatok,játék mód,nagyon szép grafika.(de ez függ a Tv-től is) Én az Xbox360 slim mellett állok. Üdv.
ps3:figyelj annyit füznék a ps3-hoz hogy októberben veszünk és várpm már csináltak hozá klassz precíz mozgásérzékelőket stb átélheted mint ha ott lennél nagyon megéri
xbox360:először xboxot akartunk venni de a ps3 jobb valamivel azt nem mondom hogy az xbox szar mert előtte azt vettünk volna féláron mint ps3-at
döntés:szíved joga mit döntesz már biztos megvetted nem olvastam kéréds dátumát+ válaszokét se ha még nem vettétek meg rátok bízom de a ps3-at ajánlom 1 fokkal jobban!
döntés:
Én először egy Xbox 360 Elite-et vettem hozzáteszem nem kevés pénzért kb (90 ropiért)és rá kb 2 hétre el is adtam és vettem egy PS3-at.Hogy miért...?A játékokon meg a zenéken kívül nem tud semmit sem + ha neten tolod a játékot fizetned kell!Szívás...És ez egy ELITE Xbox volt!
A PS3 lejátszik minden lemezt amit csak az ember szeretne BLU RAY DIV X MP3 Képek mindent visz plusz hozzáteszem hogy a játékok ugyan annyiba kerülnek rá mint az Xbox-ra ja és a neten meg ingyenesen lehet játszani velük plusz mindent ingyenesen tölthetünk le!Szóval csakis a PS3!!!!!!!!:)Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!