Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiket ajánljátok xbox360...

Melyiket ajánljátok xbox360 vagy playstation 3? És mért azt ajánljátok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 20:16
 1/6 bp1985 ***** válasza:
Mindkettő másba jó. Vannak olyan játékok, amik csak az egyikre jelentek meg. ps3 tud bluray-t játszani, xbox nem tud.
2011. jan. 27. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:

PS3:

-Blu-Ray lejátszás

-Szinte minden játék Full HD felbontású

-Ingyenes multiplayer

-Több exkluzív játék

-Erősebb hardver

Xbox 360:

-Tudod flashelni (amit én teljes mértékben ellenzek, nem azért, mert csalás, meg lopás, hanem mert elveszik a garancia és a multi lehetőség is)

-Fizetős, de szerintem színvonalasabb multi (10 ezer egy évre, olcsóbb, mint egy játék, szerintem bőven megéri)

-A játékok nagy része "csak" HD Ready felbontású

-Komolyabb, mégis felhasználóbarátabb operációs rendszer

Nagyjából ennyi, szerintem ez elég érv volt. A döntést rád hagyom.

2011. jan. 27. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

PS3 mellett szólnak az exkluzív játékok, köztudottan a legjobb grafikájúak, és legjobb játékélmény (csak hogy párat mondjak, GT5, MGS4, KZ2-3, GOW, stb.)

Ingyenes multi is ide húz, hiába nem drága a live, akkor is fizetős.

Meg hogy az egész igazából egy multimédia-központ, kép-zene-videó, és nem olyan szinten, mint az xbox, hanem ez ténylegesen mindenre jó.

De a legfőbb érv, azok tényleg az exkluzív játékok.

Viszont ha flashelni akarod, akkor xbox, tudom, ps3-ra is van jailbreak, meg cfw meg minden szar, de ez mindig is az xbox területe lesz.

2011. jan. 27. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja és pár xbox-fanboy majd a PS ellen azt fogja felhozni, hogy kényelmetlen a joystick-ja, de előre mondom, hogy ez hülyeség, már 16 éve (PS1 óta) ugyanez a joystick (mármint külsőre), és az xbox megjelenéséig semmi baj nem volt vele.

Lehet, hogy xbox-é kényelmesebb, de nekem fel sem szokott tűnni, hogy a kezemben van a ps3 joystick-ja, csak ezt másképp kell fogni.

2011. jan. 27. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam a PS3 controllerje nagyon kényelmetlen, bár sztem csak a kezem mérete miatt, ezért is vettem xboxot
2011. jan. 28. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdekes, én sem ilyen 60 kilós napot-nemlátott kocka gyerek vagyok, hanem elég nagydarab, és kicsit sem kényelmetlen a joystick-ja a PS3-nak.

Ha úgy fogod, mint a box joystick-ját, akkor tényleg kényelmetlen, de ezt nem az "egész tenyeredben" kell tartani, hanem másképp, és úgy egyáltalán nem kényelmetlen.

Aki meg joystick miatt választ konzolt, nem biztos, hogy teljesen normális.

Mindkettőhöz lehet venni utólag joystick-ot, PS3-hoz is van már "nagyobb darab" joy, és csak ez miatt boxot választani...

Ha más miatt is, akkor oké, de csak a joystick-ot nézni.

2011. jan. 28. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!