Playstation 3-at vagy Xbox 360 Slimet vegyek? Melyiket ajánljátok, és miért?
amivel játszanék NFS, GTA IV, Crysis és nem okosítanám egyik konzolt sem.
köszönöm mindenki válaszát
a "minden jobb nála" kijelentéssel telleg gyökér vagy
max a ps3 lehet jobb nála de ezt döntse el mindenki saját maga mert egy szinten van minkettő
ez már télleg olyan téma amin nem érdemes vitatkozni
GTA IV mindket konzolon iszonyat ronda, Crysis-ba nincs kulonbseg grafika teren, bar szerintem unalmas jatek, de ez mar izlesek es pofonok, NFS-t sem mondanam jo jateknak, de grafikailag itt sincs kulonbseg.
Ha online is jatszanal PS3-nal ingyen van, boxnal kb evi 10k, dontsd el neked ez megeri-e.
Multiplatform jatekok tobbsege egy hajszalnyival szebb szokott lenni boxon (a regi jatekok max, ott sem nagy kulonbseg, uj jatekok meg mar majdnem forditva vannak).
PS3-on sokkal jobbak az exkluzivok, de az lehet nem is a te izlesednek megfelelo, ez a 3 jatek alapjan.
Box alapbol 10-20k-val olcsobb, ezt is vedd figyelembe (de ha online-ozol akkor 1-2 ev alatt megterul a ps3 hasznalata)
Alapvetoleg a PS3 jobb, de valakinek a box valo (warez, vagy az olcsosag miatt)
"minden jobb nála"
Hol írtam ilyet te hugyagyú?
Még olvasni sem tudsz és én vagyok a gyökér?
Ha jó döntést akarsz hozni, akkor kicsit még nézz körbe játékok terén!
Én annó erről írtam egy jó hosszú hsz-t, keresd meg, abban megleled a választ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!