Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintettek Xbox360 Kinect...

Szerintettek Xbox360 Kinect vagy Playstation 3 Move a Jobb?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Hiába mind a kettő a mozgásérzékelős kategóriába tartozik, a Kinect egészen más, mint a Move. A lényeges különbség az, hogy nincs kontroller. Te vagy a kontroller. Én Kinect-et ajánlanám, nekem az jön be jobban (van XBOX-om, és PS3-am is), de nem venném meg egyiket se...
2010. júl. 17. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Ami engem illet inkább a kinect, az végülis egy teljesen új dolog és ami engem illet szarom én a lagjára számomra fontosabb az, hogy jól szorakozzak.

A move pedig semmi újat nem jelent, egy motion plus koppintás az egész és nem hisze, hogy a hardcore gémerek ott fognak ezzel ugrálni a tv előtt, nekik marad inkább a kontroller, a casual rétegnek meg sztem túl drága, akkor már iknább egy Wii, arra megjelent már egy csomó játék, erre meg max 20db lesz az idén.

Én még megvárom, amíg megjelenik és akkor kipróbálom és alkotok róla egy teljesebb képet, hiszen még csak a netes videókból lehet leszűrni vmit.

2010. júl. 17. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Nintendo Wii sokkal jobb!!
2010. júl. 17. 19:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem Személy szerint move jött be de elégé xbox párti vagyok.Nekem nem tetszenek azok az idétlen figurák amik a kinect játékokhoz van. De azért látam elég jókat is.
2010. júl. 17. 19:35
 5/9 A kérdező kommentje:
De igazad van második nem lehet még tudni
2010. júl. 17. 19:37
 6/9 anonim válasza:

a move sztem sokkal jobb....

mert ugye a kinect laggol...és az szar ha nem követi a gép az utasításokat rendesen....

igaz, több a lehetőség a kinect-ben, de egyenlőre a move jobb (szvsz)

2010. júl. 17. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ez eléggé érdekes kérdés, mivel két olyan készülékről van szó, aminek teljesen más az irányítása.

A Kinect segítségével te magad vagy a kontroller, a Move-nál pedig a kamera érzékeli a kontrolert, ami a kezedben van, ergo téged is!

Én a Move-ra tippelnék, leglábbis játékfelhozatal szempontjából nekem jobban tettszik a Move kínálata(Heavy Rain, Killzone 3, GT5, SOCOM 4 stb.)

A különböző cascual játékok is, pl. Sorcery, The Fight akkor az a gladiátoros és a sportjátékok is, pl. Tiger Woods PGA Tour 11 is nagyon jól festenek!

Persze, a Kinect-re is érkezik pl. a Forza vagy a különböző autós játékok Kinect által irányítható változata, de ott inkább az a legjobb, hogy teljes szabadságot élvezel, nm kell egy kontrollert szorongatnod és azzal bénáznod!

Én is ezért szerettem meg pl. az Eyetoy-t!

Ha választani kéne, én a Move-ra voksolnék!

Egyzerűen: Move: hardcore+cascual gamek

Kinect: főleg csak cascual gamek

2010. júl. 18. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg kell várni az első teszteket. Nekem a kinect szimpibb, de el tudom képzelni, hogy egy kalap kaki. Ha majd gamespoton meg gametrailersen is dícsérik, lehet benevezek egyre.
2010. júl. 18. 14:01
 9/9 anonim válasza:
A kinect.
2011. jan. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!