XBOX360 VAGY Playstation 3?

Figyelt kérdés
Szülinapomra szeretnék venni konzolt, csak nem tudom milyen legyen. Melyik a jobb, a warez is lehet egy szempont, illetve maga a konzol. Úgy tudom a netért fizetni kell x-boxnál, meg maga az alapgép is egy 10essel olcsóbb. Szóval?
2011. máj. 22. 19:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
fizetni kell netért xboxnál igen, 250gigás most 50000, warez nem szempont ha netezni akarsz, de mind2n lehet warezolni, multiplatform játékok xboxon szebbek, ps3on exkluzívak, szerintem exkluzív játékokat nézd meg, amelyik konzolé jobban tetszik azt vedd meg. (még bluray is lehet szempont ha akarsz bluray filmeket venni és nézni)
2011. máj. 22. 19:42
 2/20 anonim ***** válasza:

ez nem így megy teljesen .

ha warezolni akarsz , tehát nem akarsz eredeti játékokkal játszani , akkor multizni úgy sem fogsz tudni sehol sem , xboxon sem , mert úgy is lebannolnak , ps3-ra meg azt hiszem nincs is warez , tehát ott nem tudsz másolt játékokkal játszani .

igen, az xbox olcsóbb, és valóban fizetni kell a gold tagságért( van silver tagság is ami teljesen ingyenes de kb csak arra jó hogy demokat tölts le, meg film- játék előzeteseket nézz) de ez csak akkor célszerű , ha eredeti játékokkal játszol.

ps3 drágább, és a net az ingyen van vele, de ott is meg kell venned az eredeti játékokat .

2011. máj. 22. 19:43
 3/20 A kérdező kommentje:
Értem. És a net az mit foglal magába, mármint, hogy én berakom a cs-t és el játszak magammal (mint egy ps1-ps2-n régen) ahhoz nem kell net gondolom én. Most, hogy demokkal jétszak, nem sokértelmét látom xbox-résznél. PS3nál úgy láttam, hogy van pér játék ami kicsit drágább mint xboxnál, de amiket én néztem ki (általába verekedős - ps3exc. infamous<3) stb ezek egy árba vannak.
2011. máj. 22. 19:47
 4/20 anonim ***** válasza:

Pl

Leülsz Call of Duty-zni és Multizol msáokkal a világon.

Mint PC-n a multi.

2011. máj. 22. 19:49
 5/20 A kérdező kommentje:
Főleg ha úgyis eredeti játékot vennék, mert ps3 nincs warez (ami nem nagy hátrány csak többet kell spóroljak) és a net is ingyen van, ez tünik a legmegfelelőbnek. (:
2011. máj. 22. 19:49
 6/20 anonim ***** válasza:

xbox live azért egy két dolgot foglal magában , ps3 net, (psn) nem tudom milyen nincs ps3am.

szóval xbox live , van rajta egy két más dolog is, most nem írom le az összeset de utánna tudsz nézni .

de teszem hozzá, hogy igazából csak a multi miatt éri meg természetesen .

2011. máj. 22. 19:51
 7/20 A kérdező kommentje:
Xbox netet hol lehet "beszerezni" milyenek vannak és mennyiért?
2011. máj. 22. 19:53
 8/20 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam.
2011. máj. 22. 19:54
 9/20 anonim ***** válasza:

"Főleg ha úgyis eredeti játékot vennék, mert ps3 nincs warez (ami nem nagy hátrány csak többet kell spóroljak) és a net is ingyen van, ez tünik a legmegfelelőbnek."

dehogy nincs már rohadt rég van rá jailbreak. otthon megtudod csinálni, nem úgy mint az xboxnál, hogy fizetni kell érte, meg szállítgatni helyekre, hogy megcsinálják. ráadásul elég a winyóra felmásolni a netről leszedett játékot és viszi is.

ps egyértelműen

2011. máj. 22. 19:56
 10/20 anonim ***** válasza:

meg amúgy meglehet venni használtam is a játékokat, aztán 7.000-8.000 körül akár, vagy vannak akciók is amikor olcsóbb meg ilyenek.

használtan is megéri megvenni mert hát úgy sem karcos meg , ha már végigvitted párszor aztán nem játszanál vele , akkor te is el tudod adni akár használtan is .

2011. máj. 22. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!