Xbox 360 slim vagy ps3?

Azt még elismerem, hogy kényelmesebb a box joystick-ja, de minőségibb/jobb-at ne használjunk már arra.
Amikor kezemben van a box joy mindig az idegesít, hogy nyikorognak a gombok, beragadnak, a D-padról inkább ne is beszéljünk.
De ha valaki tényleg joystick alapján akar konzolt választani, akkor vegyen xbox-ot, engem különösebben nem érdekel, de amíg semmit sem tud valaki a ps-ről, addig ne fikázza már, meg ne dicsérje a boxot.

Nem neked, írtam, hanem valamelyik válaszolónak, vagyis sok válaszolónak, akik csak a joystick-ot tudják felhozni ellene.
Míg xbox ellen kicsit hosszabb a lista, de ez érdekes módon őket nem zavarja.

12:42: és?
Érdekes, akkor mindenki meg tudta szokni!
Elöttem szólóval vagyok!
akkor elnézést kérek én olvastam félre....
amúgy első consolom amin toltam ps3 volt nem az mondom kényelmetlen csak pl 3 óra játék után fáj az újjam..és már akko is zavart míg xboxot ki se próbáltam...de nem fikázni szeretném a ps3-at hisz már le is írtam ezt a konsolt veszem meg

De ezt tényleg nem értem, hogy fájhat valakinek a keze egy joystick-tól.
Most jövök több órányi Killzone-ból, szünet nélkül, fel sem keltem, az izmaim fele elsorvadtak, de a kezemnek semmi baja.
Szerintem rosszul tartottad, de majd előbb-utóbb úgy is belejössz, hogy hogy legyenek az ujjaid.

Amúgy néhány játék előtt mutatja egy rövid időre, hogy hogy szokás fogni a joystick-ot.
Legutoljára Killzone 3 Open Beta-nál találkoztam ezzel, én is úgy szoktam fogni, és semmi baj.

Előző:
Bill Gates tényleg a saját konzolját dicséri? Milyen meglepő.
Egyébként látszik semmit sem értesz hozzá, mert csak "más mondta" meg ilyenekről beszélsz.
Az igaz, hogy a boxba jobb a GPU, de ennyi. Boxnak már elérték a határát évekkel ezelőtt, PS3-ba még mindig van egy kis tartalék, rejtett erő.
Live semmivel sem jobb, és még fizetős is, a Kinect szar, a Move szintén, de ha valakit érdekelnek ezek a mozgásérzékelős hülyeségek akkor majd ő eldönteni melyik a jobb, igazából összehasonlíthatatlan, két teljesen máshogy működő cuccról van szó, mindkettő elég felesleges.
És igen, PS3-nak az exkluzív játékok a legnagyobb előnye (az ingyen multit, blu-ray lejátszó és egyebek mellett), viszont Xbox-nak túlzás, hogy "és még sok más", konkrétan leírtad az összeset, és még többet is, Ninja Gaiden PS3-ra is van, Fable PC-re is van, meg sok korábbi Halo/Gears of War rész is, de legyen az, hogy ezt a 3-4 exkluzív mondjuk neki, szemben a PS3 20-30-ával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!