Xbox 360 slim vagy ps3?

Figyelt kérdés
van egy flashelt xbox 360 szeretnék neten játszani ezért gondoltam hogy veszek 1 consolt-t nem tudom melyik lenne a jobb mivel xbox slim (4gb) 50000ft a ps3 slim meg 75000 mondjuk az 320 gb-os de mivel multiznék ezért még +12e kéne xbox slimre de előnye számomra az hogy kedvenc játékom l4d2 ki van rá adva ps3 ra nem és az xbox 360 joya is jobban bejön nekem mit tegyek?
2011. febr. 1. 14:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Azt még elismerem, hogy kényelmesebb a box joystick-ja, de minőségibb/jobb-at ne használjunk már arra.

Amikor kezemben van a box joy mindig az idegesít, hogy nyikorognak a gombok, beragadnak, a D-padról inkább ne is beszéljünk.

De ha valaki tényleg joystick alapján akar konzolt választani, akkor vegyen xbox-ot, engem különösebben nem érdekel, de amíg semmit sem tud valaki a ps-ről, addig ne fikázza már, meg ne dicsérje a boxot.

2011. febr. 5. 13:08
 32/42 A kérdező kommentje:
én nem fikáztam a ps-at és egyébként leírtam hogy játszottam ps-al,3 nyaramat ps3 mellet nyomtam le...de ne zavarzjon
2011. febr. 5. 13:44
 33/42 anonim ***** válasza:

Nem neked, írtam, hanem valamelyik válaszolónak, vagyis sok válaszolónak, akik csak a joystick-ot tudják felhozni ellene.

Míg xbox ellen kicsit hosszabb a lista, de ez érdekes módon őket nem zavarja.

2011. febr. 5. 14:13
 34/42 anonim ***** válasza:

12:42: és?

Érdekes, akkor mindenki meg tudta szokni!

Elöttem szólóval vagyok!

2011. febr. 5. 15:33
 35/42 A kérdező kommentje:

akkor elnézést kérek én olvastam félre....

amúgy első consolom amin toltam ps3 volt nem az mondom kényelmetlen csak pl 3 óra játék után fáj az újjam..és már akko is zavart míg xboxot ki se próbáltam...de nem fikázni szeretném a ps3-at hisz már le is írtam ezt a konsolt veszem meg

2011. febr. 5. 22:33
 36/42 anonim ***** válasza:

De ezt tényleg nem értem, hogy fájhat valakinek a keze egy joystick-tól.

Most jövök több órányi Killzone-ból, szünet nélkül, fel sem keltem, az izmaim fele elsorvadtak, de a kezemnek semmi baja.

Szerintem rosszul tartottad, de majd előbb-utóbb úgy is belejössz, hogy hogy legyenek az ujjaid.

2011. febr. 5. 23:08
 37/42 A kérdező kommentje:
én se értem de mikor 3 órá begörbitbe van az újjaim az nem annyira kellemes
2011. febr. 6. 11:06
 38/42 anonim ***** válasza:

Amúgy néhány játék előtt mutatja egy rövid időre, hogy hogy szokás fogni a joystick-ot.

Legutoljára Killzone 3 Open Beta-nál találkoztam ezzel, én is úgy szoktam fogni, és semmi baj.

2011. febr. 6. 11:15
 39/42 anonim válasza:
az xbox jobb hardverileg a ps3 egyáltalán nem erősebb ezt meg kérdezhetitek Bill Gates ő majd elmondja live jobb az xboxnak kinect az jobb mint a move a ps3-nak csak annyi előnye van hogy ott van Uncharted Killzone Heavy Rain Resistance Infamous és még vannak ilyen exkluzívai na és az xboxnak is vannak Alan Wake Forza Motorsport Gears of War Halo Fable Ninja Gaiden 2 és még sok más
2012. júl. 22. 10:46
 40/42 anonim ***** válasza:

Előző:

Bill Gates tényleg a saját konzolját dicséri? Milyen meglepő.

Egyébként látszik semmit sem értesz hozzá, mert csak "más mondta" meg ilyenekről beszélsz.

Az igaz, hogy a boxba jobb a GPU, de ennyi. Boxnak már elérték a határát évekkel ezelőtt, PS3-ba még mindig van egy kis tartalék, rejtett erő.

Live semmivel sem jobb, és még fizetős is, a Kinect szar, a Move szintén, de ha valakit érdekelnek ezek a mozgásérzékelős hülyeségek akkor majd ő eldönteni melyik a jobb, igazából összehasonlíthatatlan, két teljesen máshogy működő cuccról van szó, mindkettő elég felesleges.

És igen, PS3-nak az exkluzív játékok a legnagyobb előnye (az ingyen multit, blu-ray lejátszó és egyebek mellett), viszont Xbox-nak túlzás, hogy "és még sok más", konkrétan leírtad az összeset, és még többet is, Ninja Gaiden PS3-ra is van, Fable PC-re is van, meg sok korábbi Halo/Gears of War rész is, de legyen az, hogy ezt a 3-4 exkluzív mondjuk neki, szemben a PS3 20-30-ával.

2012. júl. 22. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!