Xbox 360 slim vagy ps3?

Figyelt kérdés
van egy flashelt xbox 360 szeretnék neten játszani ezért gondoltam hogy veszek 1 consolt-t nem tudom melyik lenne a jobb mivel xbox slim (4gb) 50000ft a ps3 slim meg 75000 mondjuk az 320 gb-os de mivel multiznék ezért még +12e kéne xbox slimre de előnye számomra az hogy kedvenc játékom l4d2 ki van rá adva ps3 ra nem és az xbox 360 joya is jobban bejön nekem mit tegyek?
2011. febr. 1. 14:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

kedves kérdező...de igen...az egyik válaszoló szó szerint mondta,hogy szar a psn...csak olvass vissza...

lehet,hogy az eladási lista végén kullog,de később is mutatták be,mint a wii-t,vagy az x360-at.

amúgy meg az emberek nagyrésze hülye...nem azt veszik,ami tetszik nekik,hanem azt amire befolyásolják őt...pont ugyan ez volt a psp vs ds-nél is.psp 3x körbealázza a ds-t,a psp a mai napig megállja a helyét,grafikus processzora talán csak majd mostantől mondható elavultnak,ezzel szemben a ds...és mégis ő vezette végig a listát,mert a sok ember azt állította,hogy az a jobb,mert nekik az van.

pont mint itt és most.mindenki mondja,hogy sokkal jobb a box,mert neki az van,aztán lehet,hogy a ps3-at még csak hírből sem ismeri.ne hasonlítsunk már össze egy microsoft terméket egy sonyval...

és az tényleg igaz,hogy a playstation controller-re soha semmi panasz nem volt addig,amgí meg nem jelent az x.utána kitalálta az eyik fanboy,hogy nekem töri a pskont. a kezemet...erre egy másik is: "jééé nekem is".

és futótűzként terjed,és olyannyira erősen,hogy az emberek már valóban bemesélik maguknak,hogy töri a kezüket,és valóban fizikai fájdalmat éreznek...de csak mert végig az jár a fejükben,hogy "töri a kezem".

mondjuk lehet,hogy a te eseted kivétel,de az összes többi válaszolót ezen az oldalon nem hiszem el...

remélem helyesen döntessz egyébként(:

2011. febr. 2. 21:05
 22/42 A kérdező kommentje:

nekem tényleg fáj a kezem a hosszab játékok után nem csak megjátszom,de úgytűnik ps3-at veszek blu-ray miatt kell a hd tv-hez :)+garanciát mutatfel sony hogy ps4 kiadása után is (ami persze még soká lesz)gyártani fog még 3-4 évig játékot rá+ingyen multi...de én akkor ps3 elit pro controllert veszek(ugyanolyan controller mint a xbox-é csak ps)mert nekem érzékeny a kezem és tényleg nem játszom meg de ez van,most mi hasznom lenne ha megjátszanám?

szóval nincs semmi baj szerencsére rengeteg infot kaptam tőletek (a többség azért hasznos volt :) )

köszönöm szépen!

2011. febr. 2. 21:25
 23/42 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen az a joystick, de IGN-en volt valamelyik nap egy Xbox-hoz nagyon hasonlító joystick PS3-hoz, még sixaxis is volt benne.

Kb 10 ezer az is, azt ajánlott beszerezni.

Ja és amúgy PS3 mellett szól még egy érv:

a trófeák

X-en vannak az achievment-ek, de az egész rendszer szarabb.

Persze sok embert nem érdekel a trófea, sokak meg gyűjtik.

Ja és ahogy valaki mondta, hogy NDS szar, PSP meg ezerszer jobb, azért azzal vitatkoznék.

PSP-m van nekem is, de NDS-re is van 1-2 jó játék.

Persze az hülyeség, hogy jobb, de azért szarnak sem szar.

2011. febr. 3. 15:48
 24/42 anonim ***** válasza:

Gratula, remélem jó döntést fogsz hozni! ;)

Ha az a kontroller sem jó, akkor ott a már egyszer leírt XFPS Rate Up adapter, ahhoz meg mehet a bill+egér! ;)

Bocsi, de akkor már én is beszállok! :D

23:54: szerinted egy céget melyik csoport véleménye érdekli jobban? A tiéd vagy azé a <40 millióé?

(A többi meg lényegtelen, mivel az a maradék milliárd vagy másik konzolt vett vagy nagyban szarik a konzolokra... - érdekes a PS2 kontrollerénél nem volt rinya, aztán elment belőle <150 millió)!

A PSN-el kapcsolatban: ugyanazt tudom mondani: rengeteg időt beleöltem már az online játékokba és akkor volt probléma, amikor a másik két gépen meg éppen ment a letöltés, ergó elszívta a sebességet!

Akinek akadozik az először nézzen utána a szolgáltatónál vagy a routernél ellenőrizzen bizonyos portokat!

Mert ha blokkoli vagy kb. 1 KB/s-os a netsebessége, akkor nehogy már ő rinyáljon!

A PSP vs. DS vitáról: teljesítményben a PSP szarrá alázza a DS-t, de a DS játékfelhozatalban és támogatásban meg szarrá alázza a PSP-t!

(Ez van, a Sony nem támogatta eléggé, helyette a PS3-at nyomta - egedül japán címeket hozatott ki rá, ami meg is látszik a japán eladási listákon!)

Kérdező: próbáld ki a Move-ot is, Killzone 3-mal biztos kemény dózis! :D ;)

2011. febr. 3. 21:16
 25/42 anonim ***** válasza:

Előző:

A KZ3-at miért kellett említeni?

Egész nap próbáltam nem rá gondolni, már sikerült is, erre így este még pont eszembe juttattad :D

Messze van még 25-e.

2011. febr. 3. 21:47
 26/42 anonim ***** válasza:

21:47: KZ3, KZ3, KZ3, KZ3.... :D

Már van béta és lesz demó, addig nyugi! :D

Miért én talán jobban érzem magam, amikor még 1 évet kell várnom az új PSP-re, aztán minden gamer portál ezekkel a hírekkel van teli? xD

2011. febr. 3. 22:21
 27/42 anonim ***** válasza:

Én is várom a PSP-t is :D

KZ3 demo-t meg direkt nem szedem le, hogy majd nagyobbat üssön.

Multi open beta meg már le is jött, de ma már nem akarok játszani, meg azt olvastam, hogy sokáig connectingel.

2011. febr. 3. 22:37
 28/42 anonim ***** válasza:
De van egy olyan módja, ami offline is megy! ;)
2011. febr. 4. 21:15
 29/42 anonim ***** válasza:

Ja a botok ellen?

A semminél az is jobb.

De ma minden játék felb*szta az agyamat, kz2-be is megyek warzone-ozni, és 3-at öltem mire 600x meghaltam, ilyenkor bánom, hogy ps-em van, mert régen ilyenkor olyan jó érzés volt rugdosni a gépet, viszont a ps azért nem olyan masszív

2011. febr. 4. 22:37
 30/42 anonim ***** válasza:
AZ lehet, hogy a PS2 idejében senki ne mszidta a joy -t de csak mert nem volt mihez hasoníltani, vagy is nem íóismerték a minőségi/hó tervezésü joyt. :D
2011. febr. 5. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!