Xbox 360 slim vagy ps3?

kedves kérdező...de igen...az egyik válaszoló szó szerint mondta,hogy szar a psn...csak olvass vissza...
lehet,hogy az eladási lista végén kullog,de később is mutatták be,mint a wii-t,vagy az x360-at.
amúgy meg az emberek nagyrésze hülye...nem azt veszik,ami tetszik nekik,hanem azt amire befolyásolják őt...pont ugyan ez volt a psp vs ds-nél is.psp 3x körbealázza a ds-t,a psp a mai napig megállja a helyét,grafikus processzora talán csak majd mostantől mondható elavultnak,ezzel szemben a ds...és mégis ő vezette végig a listát,mert a sok ember azt állította,hogy az a jobb,mert nekik az van.
pont mint itt és most.mindenki mondja,hogy sokkal jobb a box,mert neki az van,aztán lehet,hogy a ps3-at még csak hírből sem ismeri.ne hasonlítsunk már össze egy microsoft terméket egy sonyval...
és az tényleg igaz,hogy a playstation controller-re soha semmi panasz nem volt addig,amgí meg nem jelent az x.utána kitalálta az eyik fanboy,hogy nekem töri a pskont. a kezemet...erre egy másik is: "jééé nekem is".
és futótűzként terjed,és olyannyira erősen,hogy az emberek már valóban bemesélik maguknak,hogy töri a kezüket,és valóban fizikai fájdalmat éreznek...de csak mert végig az jár a fejükben,hogy "töri a kezem".
mondjuk lehet,hogy a te eseted kivétel,de az összes többi válaszolót ezen az oldalon nem hiszem el...
remélem helyesen döntessz egyébként(:
nekem tényleg fáj a kezem a hosszab játékok után nem csak megjátszom,de úgytűnik ps3-at veszek blu-ray miatt kell a hd tv-hez :)+garanciát mutatfel sony hogy ps4 kiadása után is (ami persze még soká lesz)gyártani fog még 3-4 évig játékot rá+ingyen multi...de én akkor ps3 elit pro controllert veszek(ugyanolyan controller mint a xbox-é csak ps)mert nekem érzékeny a kezem és tényleg nem játszom meg de ez van,most mi hasznom lenne ha megjátszanám?
szóval nincs semmi baj szerencsére rengeteg infot kaptam tőletek (a többség azért hasznos volt :) )
köszönöm szépen!

Nem tudom milyen az a joystick, de IGN-en volt valamelyik nap egy Xbox-hoz nagyon hasonlító joystick PS3-hoz, még sixaxis is volt benne.
Kb 10 ezer az is, azt ajánlott beszerezni.
Ja és amúgy PS3 mellett szól még egy érv:
a trófeák
X-en vannak az achievment-ek, de az egész rendszer szarabb.
Persze sok embert nem érdekel a trófea, sokak meg gyűjtik.
Ja és ahogy valaki mondta, hogy NDS szar, PSP meg ezerszer jobb, azért azzal vitatkoznék.
PSP-m van nekem is, de NDS-re is van 1-2 jó játék.
Persze az hülyeség, hogy jobb, de azért szarnak sem szar.

Gratula, remélem jó döntést fogsz hozni! ;)
Ha az a kontroller sem jó, akkor ott a már egyszer leírt XFPS Rate Up adapter, ahhoz meg mehet a bill+egér! ;)
Bocsi, de akkor már én is beszállok! :D
23:54: szerinted egy céget melyik csoport véleménye érdekli jobban? A tiéd vagy azé a <40 millióé?
(A többi meg lényegtelen, mivel az a maradék milliárd vagy másik konzolt vett vagy nagyban szarik a konzolokra... - érdekes a PS2 kontrollerénél nem volt rinya, aztán elment belőle <150 millió)!
A PSN-el kapcsolatban: ugyanazt tudom mondani: rengeteg időt beleöltem már az online játékokba és akkor volt probléma, amikor a másik két gépen meg éppen ment a letöltés, ergó elszívta a sebességet!
Akinek akadozik az először nézzen utána a szolgáltatónál vagy a routernél ellenőrizzen bizonyos portokat!
Mert ha blokkoli vagy kb. 1 KB/s-os a netsebessége, akkor nehogy már ő rinyáljon!
A PSP vs. DS vitáról: teljesítményben a PSP szarrá alázza a DS-t, de a DS játékfelhozatalban és támogatásban meg szarrá alázza a PSP-t!
(Ez van, a Sony nem támogatta eléggé, helyette a PS3-at nyomta - egedül japán címeket hozatott ki rá, ami meg is látszik a japán eladási listákon!)
Kérdező: próbáld ki a Move-ot is, Killzone 3-mal biztos kemény dózis! :D ;)

Előző:
A KZ3-at miért kellett említeni?
Egész nap próbáltam nem rá gondolni, már sikerült is, erre így este még pont eszembe juttattad :D
Messze van még 25-e.

21:47: KZ3, KZ3, KZ3, KZ3.... :D
Már van béta és lesz demó, addig nyugi! :D
Miért én talán jobban érzem magam, amikor még 1 évet kell várnom az új PSP-re, aztán minden gamer portál ezekkel a hírekkel van teli? xD

Én is várom a PSP-t is :D
KZ3 demo-t meg direkt nem szedem le, hogy majd nagyobbat üssön.
Multi open beta meg már le is jött, de ma már nem akarok játszani, meg azt olvastam, hogy sokáig connectingel.

Ja a botok ellen?
A semminél az is jobb.
De ma minden játék felb*szta az agyamat, kz2-be is megyek warzone-ozni, és 3-at öltem mire 600x meghaltam, ilyenkor bánom, hogy ps-em van, mert régen ilyenkor olyan jó érzés volt rugdosni a gépet, viszont a ps azért nem olyan masszív

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!