Xbox 360 slim vagy ps3?

Figyelt kérdés
van egy flashelt xbox 360 szeretnék neten játszani ezért gondoltam hogy veszek 1 consolt-t nem tudom melyik lenne a jobb mivel xbox slim (4gb) 50000ft a ps3 slim meg 75000 mondjuk az 320 gb-os de mivel multiznék ezért még +12e kéne xbox slimre de előnye számomra az hogy kedvenc játékom l4d2 ki van rá adva ps3 ra nem és az xbox 360 joya is jobban bejön nekem mit tegyek?
2011. febr. 1. 14:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
igen! határozottan.az xbox nak sokkal jobb a kontrollere ergonómikus,nagyon ki van találva.ellenben a ps3 nak egy szar,olyan vele játszani mint fakerekű bicóval triálozni.továbbá az xbox nak sokkal jobb a live ja,felhasználóbarátabb és nincs lag.egyértelműen xbox.
2011. febr. 1. 14:36
 2/42 anonim ***** válasza:
35%

én ps3at vennék.sokkal jobb hardverileg+blu ray,ráadásul sony...az xbox az meg májkroszoft.

flashelt x-el amúgy sem tudsz multizni.

ráadásul ps3-ra szinte minden cím fullhd-s,és sokkal több exkluzív cím jelent meg.

majd mingyárt jönnek az elfogult xbox majmok,xbox fanok,akiknek csak xboxon játszottak eddig,de sokkal jobbnak tartják a ps3nál.meg mondani fogják,hogy jobb grafikája,jobb a videókártyája...előre szólok,hogy ez mind kamu.nem kell hinni nekik.nem játszottak még ps3-mon és úgy állítanak hülyeségeket.(:

2011. febr. 1. 14:37
 3/42 anonim ***** válasza:

előző vagyok

szerintem ne kontroller alapján válassz konzolt...ez csak egy tanács(:

2011. febr. 1. 14:44
 4/42 A kérdező kommentje:
hát igenis szerintem controller alapján is múlika döntés mert a játék élmény komolyan meghatározza és igaz tényleg ott a blu-ray de ha most slimet xboxot vennék akkor 4 karom meg lenne egyből nem kéne venni+ba controllert ha haverok átjönnek,egyedül a fizetős live fog vissza xboxtól de psnek meg ott a controller,és amúgy az tényleg igaz hogy ps3 controller nem annyira jó haveromnak ps3-ma van 3 óra után úgy kiállt a kezem :S...de azért várom a tapasztalataitokat :) mindenkit szivesen meghalgatok!
2011. febr. 1. 14:57
 5/42 A kérdező kommentje:
jah és az első válaszolómnak írom hogy nem flashelt x-et akarok venni hanem nekem az van,4 joy-al szóval ha xboxot vennék joy próblémám nem is lenne+imádom xbox joy-t!
2011. febr. 1. 14:58
 6/42 A kérdező kommentje:
vagyis a második válaszoló az első helyet :D
2011. febr. 1. 15:09
 7/42 anonim ***** válasza:

Ha átjönnek, nyomjátok a flashelten, a négy karral összekapcsolva, úgy a legérdemesebb!

Én és a többi <40 millió PS3-asnak érdekesen nem állt be a keze a kontrollertöl, szóval akkor hogyan vagyunk? :D

Nem a kontroller határozza meg a játékélményt, hanem a grafika, a játék minösége stb.!

(Vagy ha te egy szar játékkal játszasz, akkor a kontrollert hibáztatod? :D)

Óriási baromság olyat állítani, hogy a kontrolleren múlik a dolog!

(De aki makacs: XFPS Rate Up adapter!)

A többit már vagy egy tucat kérdésben leírtam -> balra a keresö! ;)

2011. febr. 1. 15:15
 8/42 A kérdező kommentje:
a haverokkal a multit úgy gondoltam fel ugrunk a netre :D mert a 2v2 az már uncsi :D,de ez a controlles dolog meg igenis szerintem számít mert nekem nem bébi kezem van és azon a kicsi controlleren 3 órát begörbitve van az újjam nem olyan kellemes de eddig egyik gépre sincs panaszom meg a flashelt gépet el akarom adni szóval a pénzt is bele kéne számítani mert egy 80 nál többet nem akarok szánni és akkor még+a játék...ráadásul nem az a fajta vagyok aki 20 gammát nyom...nekem 2 játék tökéletesen elég lenne itt jelenleg a black ops és a l4d2 de utóbbi sajnos ps3 ra nincs kiadva,meg hát azért azt tudjuk hogy xboxon multiplatform erősebb(nem akarok elfogult lenni),de féle xbox nem lesz olyan időt álló ahogy kiadják majd a kövi generációs gépet játék gyártást beszüntetik,lásd ps2 ott még 4-5 évig adtak ki rá játékot,+blu ray +tartósság igaz ez már xboxra is mondható
2011. febr. 1. 15:30
 9/42 A kérdező kommentje:
lehet vége hülyén hangzott itt az akartam elmagyarázni xbox classicra nem adtak ki játékot ahogy megjelent a 360 beszüntették játék gyártást,míg a ps2 nél 4-5 évig adták ki a játékot pedig már ps3 megjelent :D na ezt akartam
2011. febr. 1. 15:33
 10/42 anonim ***** válasza:

Ez a joystick egy f*szság.

Akkor te tartod rosszul, de van nekem ~45 kilós ismerősöm is, akkora a keze mint egy 10 év alatti gyereknek, és kb 15 óra egymás után játék volt a legtöbb, és semmi baja nem volt.

Én meg nagydarab, nagykezű ember vagyok, semmi bajom.

A ps1-ps2-nek is ilyen joystick-ja van, és amíg nem volt xbox360, addig az embereknek semmi baja nem volt ezzel.

Csak azóta az xbox fanboy-ok ezt kitalálták, és még be is mesélik maguknak az emberek.

Elismerem, tényleg kényelmesebb a box joystick-ja, viszont a ps-é sem kényelmetlen.

Meg kell tanulni tartani, és ennyi.

Xbox mellett 1 igazi előnyt tudok felsorolni:

- a multiplatform játékok többsége szebb

és akkor a ps3 előnyei:

- blu-ray

- sokkal jobb/szebb exkluzív játékok

- ingyenes PSN

- multimédia központ az egész (játék-zene-film,stb)

Igazából a leglényegesebb, az az exkluzív játékok.

Eddig is rengeteg jó exkluzív jelent meg, és 2011 is nagyon durva év lesz.

Vagy ha tényleg nem vagy képes normálisan tartani a joystick-ot, vegyél hozzá egy másik, third party által gyártottat, tehát nem a hivatalost, ami nagyobb.

És ahogy írták már előttem: érdekes, hogy 40+ millió ps3 játékosnak nincs baja a joystick-kal, viszont az összes xbox-osnak igen.

2011. febr. 1. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!