Xbox 360 slim vagy ps3?

én ps3at vennék.sokkal jobb hardverileg+blu ray,ráadásul sony...az xbox az meg májkroszoft.
flashelt x-el amúgy sem tudsz multizni.
ráadásul ps3-ra szinte minden cím fullhd-s,és sokkal több exkluzív cím jelent meg.
majd mingyárt jönnek az elfogult xbox majmok,xbox fanok,akiknek csak xboxon játszottak eddig,de sokkal jobbnak tartják a ps3nál.meg mondani fogják,hogy jobb grafikája,jobb a videókártyája...előre szólok,hogy ez mind kamu.nem kell hinni nekik.nem játszottak még ps3-mon és úgy állítanak hülyeségeket.(:

előző vagyok
szerintem ne kontroller alapján válassz konzolt...ez csak egy tanács(:

Ha átjönnek, nyomjátok a flashelten, a négy karral összekapcsolva, úgy a legérdemesebb!
Én és a többi <40 millió PS3-asnak érdekesen nem állt be a keze a kontrollertöl, szóval akkor hogyan vagyunk? :D
Nem a kontroller határozza meg a játékélményt, hanem a grafika, a játék minösége stb.!
(Vagy ha te egy szar játékkal játszasz, akkor a kontrollert hibáztatod? :D)
Óriási baromság olyat állítani, hogy a kontrolleren múlik a dolog!
(De aki makacs: XFPS Rate Up adapter!)
A többit már vagy egy tucat kérdésben leírtam -> balra a keresö! ;)

Ez a joystick egy f*szság.
Akkor te tartod rosszul, de van nekem ~45 kilós ismerősöm is, akkora a keze mint egy 10 év alatti gyereknek, és kb 15 óra egymás után játék volt a legtöbb, és semmi baja nem volt.
Én meg nagydarab, nagykezű ember vagyok, semmi bajom.
A ps1-ps2-nek is ilyen joystick-ja van, és amíg nem volt xbox360, addig az embereknek semmi baja nem volt ezzel.
Csak azóta az xbox fanboy-ok ezt kitalálták, és még be is mesélik maguknak az emberek.
Elismerem, tényleg kényelmesebb a box joystick-ja, viszont a ps-é sem kényelmetlen.
Meg kell tanulni tartani, és ennyi.
Xbox mellett 1 igazi előnyt tudok felsorolni:
- a multiplatform játékok többsége szebb
és akkor a ps3 előnyei:
- blu-ray
- sokkal jobb/szebb exkluzív játékok
- ingyenes PSN
- multimédia központ az egész (játék-zene-film,stb)
Igazából a leglényegesebb, az az exkluzív játékok.
Eddig is rengeteg jó exkluzív jelent meg, és 2011 is nagyon durva év lesz.
Vagy ha tényleg nem vagy képes normálisan tartani a joystick-ot, vegyél hozzá egy másik, third party által gyártottat, tehát nem a hivatalost, ami nagyobb.
És ahogy írták már előttem: érdekes, hogy 40+ millió ps3 játékosnak nincs baja a joystick-kal, viszont az összes xbox-osnak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!