Xbox 360 slim vagy ps3?

Ok, de ha használtan veszel, mindenképp slim-et.
Mert fat-ek közül néhány még újonnan is elromolhat, használtan meg pláne.
De ha tényleg nem tudod rendesen tartani a joy-t, akkor a legegyszerűbb venni egy másik joyt, ami jobban hasonlít a boxéra.
Csak abba nem lesz Sixaxis.

Én meg most vettem egy örökké szólót(?) 0 Ft-ért! :D
Kérdező: ha ennyire szereted a box kontrollerét, akkor ezt sasold meg és errefel érdeklődj:
De én most is ezt tudom neked mondani: ne hogy már a kontroller döntsön!
Sok érzékenykezű ember van, nekem is van olyan ismerősöm, (sőt, először én is furcsállottam, mikor a GTA IV-el játszottam - előtte PC-n toltam és láss csodát - mára már tökéletesen (majdnem, elvégre abszolút tökéletes nincs) irányítom!), de mégis megszokták!
Exkluzívok + multi, ha számít - szerintem mindkettőben PS3, de ez az én véleményem!
A többi szolgen, mint a kontroller, akkor a másik kedvelt téma, a szebb grafika multiplatfrom címeknél, a hűtésbajok, a kontroller tartóssága stb. egy csillagászati hülyeség!
Csak az a kettő! ;)

xbox360 vegyél! Tényleg jobb az xbox controller de ps3-é se szar!
PS3: multiplatformnak szarabb grafikája!
Exlusive játékoknak jobb grafikája!
ingyen PSN!
Szar PSN!
Blu-ray!
360:Jobb multiplatform!
exlusive ezen is vannak jó pl:a GOW 2-őnek nagyon jó volt a grafja!
8000ezer 12hónapos live!
jobb live!
Slimet vegyél mert már xbox-meg volt szokva és így jó!

Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz.Szerintem a legfontosabb szempont, hogy valaki mennyi pénzt áldozna rá, úgy is kb. ez alapján fog dönteni. Slim 250GB is 10k -val olcsóbb mint a PS3 és nagyobb a vinyód is.
Live: fizetsz érte logikus, hogy jobbat kapsz. Durván 9k HUF/év...kb egy buli ára vagy egy cipő ára
Az anyagiak után a legfontosabb, az exclusive játékok. Persze ez a te stílusodtól is függ.
joy: nekem 360am van én soha nem cserélném le, van több PS -es ismerősöm is de nekem kényelmetlen személy szerint az, hogy a sony nem tud joy-t gyártani azt "<40millió" ember nem érdekel. (Arról nincs adat, hogy a maradék pár milliárdnak tetszik-e vagy nem) A 360 jobban kézre áll ennyi. Nem kell túlbonyolítani -de ez megint az elvakult fanok és függők dolga ha valaki tényleg HC akkor már igen is számít a kényelem.
Ez a "jaaaj blú réj" támogatásos PS3 meg hülye indok. Nálunk még közel sem engedhetik meg sokan a vásárlását.
De teljesen mindegy melyiket választot mert mind a kettő megállja a helyét és legalább van választási lehetőségünk is. Ennek kell örülni és nem egymás vérét szívni. Youtube -on is van kismillió összehasonlítós videó amikből szintén sokat meglehet tudni.
Meghát a játékélmény ugye a TV -től is erősen függ. LCT TV -knek (LG) elég jó a színminősége és jó árba is vannak mostmár(csak nagyon melegszik).

Nem azért, de a PSN miért is szar?
RE5, Killzone 2, stb játékokkal több szár óra online játékom van, és fogalmam sincs, miért lenne szar.
Ja, mert hogy sokaknak xbox-a van.
Blu-ray meg ha nem is kell a film miatt (de HDTV-n dvdrip-et nézni), játékok miatt már jobb.
Killzone 3 is 41 gigás, van egy kis különbség ez meg egy 7 gigás játék között.
HC játékos vagyok, és jó a joystick.
Xbox egy elavult szar, csak nem képesek belátni az emberek, mert "nehogy már ha nekem az van akkor ne istenítsem".
Multis játékok meg tényleg szebbek, de nem jobb annyival, hogy megérje az miatt boxot venni, mert azon nincsenek olyan exkluzívok, mint a ps-re.
Jövőre vagy max 2 év múlva már eladásokban is leelőzi ps3 a boxot, és majd a játékkészítők is rájönnek, hogy annak kéne főplatformnak lennie.
én szeretem és tisztelem mind2 consolt de az előző komment egy fanboy-tól kaptuk... nem írta senki se hogy a psn egy szar...csak azt írta live jobb igaz fizetős mivel bugoktól mentes ennyit írt nem szarozot és nem kell a torkának esni...és a ps3 joy sem szar csak mondjuk lehet hogy valakinek jobban tetszik....és mi az hogy nincs tipikus xbox gamma excluzív vagy hogy írják bocs :D halo,forza,gears of war....akkor ezek mi a szarok?
nem akarom xboxot védeni csak nagyon baxxa az agyam ha vki elvakultan böszmeségeket beszél...egyébként az igaz hogy xbox ráfázik még 1 szer hogy csak dupla rétegű dvd-je van mondjuk ha tömöríti a gammákat akk 20 gb még elfér de akkor okos dolog vinyóra felmásolni gammát
a blu ray-t meg tisztelem meg minden tiszta jó lehet ezért fogok venni...de gondoljátok el mi van ha hddvd került volna ki győztesül? most akkor ps3-asok szívhatnák a pofájukat hogy xboxnak van 50 gb a játékok számára....és akkor a ps3 cseszekedhetne a dupla rétegűvel....
nem szeretnék 1 commentet se látni másik consol ajnározásáról....csak azt szeretném hallani kinek milyen tapasztalatai vannak a consoljai iránt meg van-e elégedve stb....észre vételei stb stb stb köszönöm szépen
jah és a ps3 az eladások végén kullog csak úgy megjegyem...
(nem akarok elvakúlt lenni csak azt a fanboy-t kiosztani)
jelenleg a wii tartja az eladási rekordokat...utánna xbox de lehet csak azért mert (flash) okosítani lehet :),de szerintem örüljetek van választási lehetőség

18:00
Az túlzás, hogy fanboy vagyok, de ha választanom kell, hogy Microsoft vagy Sony, utóbbit választom.
Csak azért hangozhattam fanboy-ként, mert 2-3 ember egyenesen leszarozta a PS-t, és én meg így válaszoltam.
És a PSN-re is mondták, hogy SZAR, nem azt, hogy nem olyan jó, hanem hogy SZAR.
Igen, xbox-ra is van pár exkluzív, Halo, Forza, GOW, Alan Wake.
Ez kb 4 játék, ami tényleg AAA-s címnek mondható, és PS-en az összesnek van alternatívája, és köztudottan jobbak.
És igen, tudom, hogy a Wii vezeti az eladási listát, de mostanában több PS-t adnak el, mint Box-ot.
Az igaz, hogy Xbox-ból összesítve többet adtak el, mint PS-ből, de már az sem biztos, mert jan.6-ig ~50 millió box kelt el, és szept. 30-ig ~42 milliót, de azóta 4-5 hónap eltelt, tehát lehet, hogy még mindig le van maradva 3-4 millióval, de ez jövőre valószínű megváltozik.
De hogy ne csak védjem magam, hanem a kérdésre is válaszoljak:
meg vagyok elégedve a PS3-mal, haveromnál boxon is rendszeresen szoktam játszani, azt sem mondanám szarnak, de pl. ő is a héten adja el a boxát, hogy vegyen egy PS3-at.
És az összes ismerősöm, akinek mindkét konzolja van (igaz, ez csak 3-4 ember) a PS-t dicséri jobban.
Tehát a PS-t az összes boxos szarozza, de főleg azért, mert nekik nem az van, meg nem lehet(ett) feltörni sokáig.
Bármelyiket veszed, nem fogsz szarul járni, de szerintem 2011-ben Xbox-ot venni...hülyeség, akkor már PSP2, grafikailag simán leelőzi a boxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!