XBox360 - Milyet érdemes venni? Az XBox 360 Slim, arcade, elite stb. mind viszi a sima XBox 360 játékokat?
Üdv! Úgy döntöttem, hogy veszek egy XBox 360-at, de nem tudom milyet vegyek, és mi a különbség az egyes termékek közt. Ugye rengeteg fajta van, Arcade, Elite, sima, Slim, stb. Ezek mind viszik a sima XBox 360 fajtájú játékokat? Ha pl. veszek egy alap kis pár tízezerforintos Arcade-t az mivel rosszabb mint az Elite azon kívül hogy nincs rajt nagy tárhely, és kicsit lassabban tölt be? (nekem nincs szükségem tárhelyre, csak a mentéseknek, és nem zavar, ha fél perc mire betölt valami és nem 2 másodperc)
Ugye nem fog rajta laggolni egyik játék sem és nem lesz kockás a graf csak mert kis szar arcade és nem fullos elite? Mi más miatt jobb az Elite? Stb. pls sürgősen válasz kell holnap mennék megvenni!
Nah helló megint, párszor megint volt ez a probléma és nem jött be az AV váltás, ezért ma felhívtam az info-vonalat, ahol türelmesen elmondták mit kell csinálnom. Az volt a baja, hogy gyárilag rosszul volt berakva a winchester :D
Azóta megy tökéletesen.
Közben, ott kiderült az is, miért volt ilyen drága.
Kiderült, hogy Slim, tehát extra hűtéssel, és rengeteg extrával van ellátva.
Kiderült, hogy jár hozzá 1 hónap xbox live gold tagság, és ez 3 profilban 1X, tehát profilonként 1X azaz 3X elérhető. Tehát 3 hónap.
És azt mondták így már reális az ár, és utána néztem, és így is van!
pl.: [link] itt is 70e ugyanaz az xbox, de nincs hozzá joystick, meg semmi, csak maga a gép. Én ugye Bluetooth-os vezeték nélküli vezérlőt kaptam hozzá ingyen, ami kb 10-20 e forint megint, szóval végül is jól jártam.
Ja és korlátlan idejű garancia van rá, amíg forgalmazzák ingyen javítják, cserélik!
Én szerintem nem reális itt semmi sem ... Én még mindig aztmondom ,hogy 65k körül vettem , 2 olyan játékkal pluszba, amelynek egyenkénti ára meghaladja az 5-7k-t !!!!
És full eredeti , bontatlan , hivatalos boltban , és itt is elsüthető a 3 hónap live
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!