XBox360 - Milyet érdemes venni? Az XBox 360 Slim, arcade, elite stb. mind viszi a sima XBox 360 játékokat?

Figyelt kérdés

Üdv! Úgy döntöttem, hogy veszek egy XBox 360-at, de nem tudom milyet vegyek, és mi a különbség az egyes termékek közt. Ugye rengeteg fajta van, Arcade, Elite, sima, Slim, stb. Ezek mind viszik a sima XBox 360 fajtájú játékokat? Ha pl. veszek egy alap kis pár tízezerforintos Arcade-t az mivel rosszabb mint az Elite azon kívül hogy nincs rajt nagy tárhely, és kicsit lassabban tölt be? (nekem nincs szükségem tárhelyre, csak a mentéseknek, és nem zavar, ha fél perc mire betölt valami és nem 2 másodperc)

Ugye nem fog rajta laggolni egyik játék sem és nem lesz kockás a graf csak mert kis szar arcade és nem fullos elite? Mi más miatt jobb az Elite? Stb. pls sürgősen válasz kell holnap mennék megvenni!

2010. dec. 21. 23:33
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ez olyan hűtéssel van ellátva, hogy kb. 72 óráig bírja szünet nélkül. Le van írva a leírásában. Gondolom ezért volt ilyen drága :D Az volt a baja hogy mivel LCD-m van és az AV3-ba van bekötve, amikor játszok vele, kikapcsolom a TV-t, és nem áltok AV-t, és vissza, akkor nem megy, de ha váltok és vissza AV3 működik!
2010. dec. 31. 17:14
 22/26 anonim ***** válasza:
Akkor jó :D
2011. jan. 2. 16:03
 23/26 A kérdező kommentje:

Nah helló megint, párszor megint volt ez a probléma és nem jött be az AV váltás, ezért ma felhívtam az info-vonalat, ahol türelmesen elmondták mit kell csinálnom. Az volt a baja, hogy gyárilag rosszul volt berakva a winchester :D

Azóta megy tökéletesen.

Közben, ott kiderült az is, miért volt ilyen drága.

Kiderült, hogy Slim, tehát extra hűtéssel, és rengeteg extrával van ellátva.

Kiderült, hogy jár hozzá 1 hónap xbox live gold tagság, és ez 3 profilban 1X, tehát profilonként 1X azaz 3X elérhető. Tehát 3 hónap.

És azt mondták így már reális az ár, és utána néztem, és így is van!

pl.: [link] itt is 70e ugyanaz az xbox, de nincs hozzá joystick, meg semmi, csak maga a gép. Én ugye Bluetooth-os vezeték nélküli vezérlőt kaptam hozzá ingyen, ami kb 10-20 e forint megint, szóval végül is jól jártam.

Ja és korlátlan idejű garancia van rá, amíg forgalmazzák ingyen javítják, cserélik!

2011. jan. 3. 17:58
 24/26 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem reális itt semmi sem ... Én még mindig aztmondom ,hogy 65k körül vettem , 2 olyan játékkal pluszba, amelynek egyenkénti ára meghaladja az 5-7k-t !!!!

És full eredeti , bontatlan , hivatalos boltban , és itt is elsüthető a 3 hónap live

2011. jan. 3. 19:11
 25/26 anonim ***** válasza:
Na hogy tetszik az xbox ? :) Sikerült új játékokat szerezned ?
2011. jan. 21. 18:40
 26/26 anonim ***** válasza:
szerintem vedd meg az xbox 360-odhoz a gta 4 -et és a gta episod from liberty city-t.
2011. febr. 20. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!