Igaz az hogy a PS3 csak 720p felbontásban jeleníti meg a játékokat, míg az xbox 360 1080p-ben?
Nem.
Mindkettőnél van mindkét féle felbontás, PS3nál több az 1080p.
Ebben a generációban még felesleges az 1080p!
A PS3 azért futtatta 720-ban, mert automatikusan arra van állítva, mivel a készítők is ezen írják a játékot.
Meg lehetne oldani, hogy a PS3 is 1080p-ben futtassa a játékokat, de felesleges, mivel mint mondtam, ez a generáció még nem forrott ki erre, semmi különbséget nem vennél észre.
Természetesen bizonyos játékok, ahogyan az előző is helyesen írta, különösen az exkluzív játékok érik el az 1080p-t, de ők sem teljesen.
Ha igazi fejlődést akartok, akkor egy 3D TV-re kapcsoljátok a PS-t, ott majd lesz ne mulass! :D
remélem ezt még elolvasod :D mert én már rájöttem a probléma okára.
a játékok dobozára van írva, hogy a játék 720p ben vagy 1080p ben van e?
az 1080P-s játékot is átállitja 720 ra ezt nem tudja senki, hogy miért van, de tudjuk, hogy lehet kikapcsolni!!!!!!
settings / display/ ott az első / HDMI / a pipákat kiveszed, hogy szigoruan csak 1080p ben játszon!!!!
egyébként a kérdésre visszatérve, a PS3 sokkal szebben tudja lejátszani, mert egy blu ray lejátszó is van benne, és a lejátszó is sokat dobhat ám a minőségen, az xbox még mindig csak egy kis dvd lejátszot tud nyomatni, tehát sosem lesz olyan szép.
én is most állítottam át, mert rákerestem, és sikerült, és az előttem szóló téved... HATALMAS különbség van még a 2008 as játékokban is az 1080 ésa 720 között, már 2 napja lenézem a 720 felbontást mert ócska :D háhá
am van xboxom is, és tudjátok mit?? HATALMAS A KÜLÖNBSÉG A PS aZ XBOX ÉS A SZÁMÍTÓGÉP 1080P je között is... a PS nagyon rondán leveri mindet... szal ne aggódj jó az a ps... nincs is jobb annál :P
Ejj megint egy rakat baromság igen kis helyre összezsúfolva.
1. A lemez típusának semmi jelentősége nincs a grafikát/felbontást tekintve.
A blu-ray előnye, hogy a nagyobb tárkapacitás miatt a játékok 1 lemezen elférnek, amik xboxon 2-őn vagy néha 3-on.
Különösen nincs jelentősége a lemeznek ha telepítve van a játék, mert akkor nem is olvas semmit a lemezről, csak ellenőriz.
2. Nincs hatalmas különbség a 720p és az 1080p között.
Természetesen van, de nem tragikus, 720p-ben is tökéletesen lehet játszani.
3. "HATALMAS A KÜLÖNBSÉG A PS aZ XBOX ÉS A SZÁMÍTÓGÉP 1080P je között is... a PS nagyon rondán leveri mindet..."
Nah ez meg a leghatalmasabb baromság. Az "1080p-jük" között nincs különbség, mert az 1080p az 1080p mindháromnál.
Grafikában van különbség, de ott egyértelműen a PC nyer (BF3-nál pl nagyon erősen), a két konzol meg nagyjából egy szinten van.
4. A lényeg a lényeg, nyugodtan meg lehet venni bármelyik konzolt vagy akár PC-t, a játékélmény nem azon a 360p különbség fog múlni...
meycry tényleg hatalmas baromságokat ír.
Most kb az előzőt fogom megismételni:
- az 1080p az 1080p, még egy telefonon is.
Az csak a felbontást jelöli, nem a textúra részletességét, vagy az élsimítás minőségét
- grafikában a PC a legjobb (már amikor nem portol szart kap), mivel jóval drágább és újabbak benne a hardverek, mint egy 5-6 éves konzolban
- jobb grafika=nagyobb adat, de hogy az a nagyobb adat egybe van egy 25 gigás blu-ray lemezen (vagy 50 gigás 2 rétegűn) vagy 4-5 darab DVD9-en az tök mindegy, csak akkor ott cserélgetni kell
- xbox és ps grafikailag szinte ugyanazok
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a PS3 szar, vagy bármelyik, főleg, hogy PS3-mam van és imádom, de attól még f.szságokat beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!