Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Igaz az hogy a PS3 csak 720p...

Igaz az hogy a PS3 csak 720p felbontásban jeleníti meg a játékokat, míg az xbox 360 1080p-ben?

Figyelt kérdés
Full HD-s TV-n persze :)
2011. okt. 20. 13:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Mindkettőnél van mindkét féle felbontás, PS3nál több az 1080p.

2011. okt. 20. 13:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Értem,csak mert a haverom PS3-ja itt volt a multkor nálam és a fifa11-en játszottunk és a PS3 menü részénél 1080p-t mutatott a TV-m, a játék elindulásakor pedig csak 720p-t de lehet hogy a PS3-van rosszul beállítva neki.
2011. okt. 20. 13:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Inkább csak az exkluzív játékok futnak 1080ba, de azok közt se mindegyik.
2011. okt. 20. 13:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Ebben a generációban még felesleges az 1080p!

A PS3 azért futtatta 720-ban, mert automatikusan arra van állítva, mivel a készítők is ezen írják a játékot.

Meg lehetne oldani, hogy a PS3 is 1080p-ben futtassa a játékokat, de felesleges, mivel mint mondtam, ez a generáció még nem forrott ki erre, semmi különbséget nem vennél észre.

Természetesen bizonyos játékok, ahogyan az előző is helyesen írta, különösen az exkluzív játékok érik el az 1080p-t, de ők sem teljesen.

Ha igazi fejlődést akartok, akkor egy 3D TV-re kapcsoljátok a PS-t, ott majd lesz ne mulass! :D

2011. okt. 20. 19:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Xbox-on is ugyanúgy 720p a Fifa 11.
2011. okt. 20. 20:16
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. okt. 21. 10:28
 7/14 anonim válasza:

remélem ezt még elolvasod :D mert én már rájöttem a probléma okára.

a játékok dobozára van írva, hogy a játék 720p ben vagy 1080p ben van e?

az 1080P-s játékot is átállitja 720 ra ezt nem tudja senki, hogy miért van, de tudjuk, hogy lehet kikapcsolni!!!!!!

settings / display/ ott az első / HDMI / a pipákat kiveszed, hogy szigoruan csak 1080p ben játszon!!!!

egyébként a kérdésre visszatérve, a PS3 sokkal szebben tudja lejátszani, mert egy blu ray lejátszó is van benne, és a lejátszó is sokat dobhat ám a minőségen, az xbox még mindig csak egy kis dvd lejátszot tud nyomatni, tehát sosem lesz olyan szép.

2012. jan. 21. 16:12
 8/14 anonim válasza:

én is most állítottam át, mert rákerestem, és sikerült, és az előttem szóló téved... HATALMAS különbség van még a 2008 as játékokban is az 1080 ésa 720 között, már 2 napja lenézem a 720 felbontást mert ócska :D háhá

am van xboxom is, és tudjátok mit?? HATALMAS A KÜLÖNBSÉG A PS aZ XBOX ÉS A SZÁMÍTÓGÉP 1080P je között is... a PS nagyon rondán leveri mindet... szal ne aggódj jó az a ps... nincs is jobb annál :P

2012. jan. 21. 16:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Ejj megint egy rakat baromság igen kis helyre összezsúfolva.

1. A lemez típusának semmi jelentősége nincs a grafikát/felbontást tekintve.

A blu-ray előnye, hogy a nagyobb tárkapacitás miatt a játékok 1 lemezen elférnek, amik xboxon 2-őn vagy néha 3-on.

Különösen nincs jelentősége a lemeznek ha telepítve van a játék, mert akkor nem is olvas semmit a lemezről, csak ellenőriz.

2. Nincs hatalmas különbség a 720p és az 1080p között.

Természetesen van, de nem tragikus, 720p-ben is tökéletesen lehet játszani.

3. "HATALMAS A KÜLÖNBSÉG A PS aZ XBOX ÉS A SZÁMÍTÓGÉP 1080P je között is... a PS nagyon rondán leveri mindet..."

Nah ez meg a leghatalmasabb baromság. Az "1080p-jük" között nincs különbség, mert az 1080p az 1080p mindháromnál.

Grafikában van különbség, de ott egyértelműen a PC nyer (BF3-nál pl nagyon erősen), a két konzol meg nagyjából egy szinten van.

4. A lényeg a lényeg, nyugodtan meg lehet venni bármelyik konzolt vagy akár PC-t, a játékélmény nem azon a 360p különbség fog múlni...

2012. jan. 21. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:

meycry tényleg hatalmas baromságokat ír.

Most kb az előzőt fogom megismételni:

- az 1080p az 1080p, még egy telefonon is.

Az csak a felbontást jelöli, nem a textúra részletességét, vagy az élsimítás minőségét

- grafikában a PC a legjobb (már amikor nem portol szart kap), mivel jóval drágább és újabbak benne a hardverek, mint egy 5-6 éves konzolban

- jobb grafika=nagyobb adat, de hogy az a nagyobb adat egybe van egy 25 gigás blu-ray lemezen (vagy 50 gigás 2 rétegűn) vagy 4-5 darab DVD9-en az tök mindegy, csak akkor ott cserélgetni kell

- xbox és ps grafikailag szinte ugyanazok

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a PS3 szar, vagy bármelyik, főleg, hogy PS3-mam van és imádom, de attól még f.szságokat beszélsz.

2012. jan. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!