WII, PS3 Move vagy Xbox Kinect a jobb? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Folyamatosan olvasom a leírásokat, de egyszerűen nem tudom eldönteni, WII-t akartam, csak most nézegettem videókat a többiről, hát lehet, hogy jobbak a játékok a többin, de nem tudom, hogy mégis melyik lenne a jobb. WII-n a játékok elég gyerekesek, a Kinecthez nincs semmi a kezembe, úgy meg elég érdekes mondjuk pingpongozni, a Move-ról meg nem tudok semmit.
2010. nov. 27. 19:28
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már csak fizetést kell kapnom! :)
2010. nov. 30. 16:26
 32/41 anonim ***** válasza:
KINECT-et!Tapasztalatból mondom.Sokkal jobb az összesnél.Arról nem is beszélve, hogy csak azt tudod X360-nal használni,és így nem kell egy MOVE miatt egy PS3-at elviselned.
2010. dec. 31. 17:12
 33/41 anonim ***** válasza:

Ha van már PS3-ad: MOVE

Ha van már xboxod: Kinect

Ha van már wii-d akkor ahhoz semmi.

De csak a move vagy kinect miatt nem érdemes sem ps3-at, sem xbox-ot venni.

Ha viszont egyik konzolod sincs, akkor dönts úgy, hogy csak az alap konzolt mozgásérzékelő nélkül veszed figyelembe, pl. exkluzív játékok meg ilyenek.

2010. dec. 31. 18:56
 34/41 anonim válasza:
Nekem a Wii jobban bejött, mint a Kiect vagy a Move. Először haveromnak volt, aztán megtetszett és kaptam egyet. Szerintem nagyobb a játékélmény és egyszerre akár négyen is tudtok játszani. Kinecten kcsit érdekes lenne, ha négyen a TV előtt pattognának, Wii-n pedig leülsz a kanapéra, valaki áll, így nem zavrjátok egymást. Egyébként meg lehet kapni (nemrég adták ki) olyan szerkentyűt Wii-re, amivel a kép HD felbontású lesz..
2011. jún. 17. 10:17
 35/41 anonim válasza:

Előző vagyok,

És egy érv még a Wii mellett: Rendkívül jó, mert nagyon sok kiegészítőt lehet kapni rá, mellyel valósághűbb lehet a játék. Lehet, hogy ps-re is van gitár, meg dob, de png-pong utő, fegyver, bokszkesztyű, horgászbot stb., aligha.

2011. jún. 17. 10:19
 36/41 anonim ***** válasza:

Nem kapható minden külön kiegészítő a Move-hoz, mert felesleges (szerintem)!

Teniszütő? -> Sports Champions

Horgászbot? -> Rapala Pro Bass Fishing

Boksz? -> The Fight

Golf? -> Tiger Woods

Kosár? -> NBA

Szerintem a Move önmagában elegendő eszköz, a játék legyen meg hozzá! Az ilyen kiegek max. fokozzák egy kicsit a játékélményt, de nem annyira, mint amennyibe kerülnek!

Amúgy szerintem kezd elavulni a kérdés: jön az új Wii, aztán nekem magyarázhatja a Nintendo, hogy még így-úgy fogják támogatni akkor is a Wii-t...az összes nagyobb kiadó már az új konzolra fog fejleszteni!

Meg ide írnám a PS Vitát is, az is nagyon jónak néz ki! :)

2011. jún. 17. 23:24
 37/41 anonim ***** válasza:
A PS Vita olyan mint a PSP Go.Tök gagyi.A Nintendo Wii U-ra ha láttad volna a játékbemutatót, rengeteg játékfejlesztő rámozdult, lesznek már arra is Assasin's Creed vagy mi, Dirt, Aliens játéksorozat, és még jópár olyan játék, ami PS3ra és XBOX-ra van.
2011. jún. 18. 07:11
 38/41 anonim ***** válasza:

Előző:

PS Vita semmiben sem hasonlít a Go-ra.

Na jó, annyiban, hogy ebben sem lesz UMD meghajtó.

PSP Go az csak egy sima PSP volt más design-ba, de semmi újítás.

PS Vita-ba csak újítás van, ezért sem PSP2 a neve.

Erre is simán lesznek olyan játékok, mint boxra és ps3-ra, tehát a Wii U el is bújhat mellette, mert ez a zsebedben elfér.

Wii U is lehet jó lesz, nem azt mondom, hogy szar, de ne azzal érvelj, hogy lesznek rá olyan játékok, mint ami a 2 nagykonzolra már lassan 6-7 éve jelennek meg.

Hardcore játékos úgy sem vesz Wii-t, még ha ugyanazokat a játékokat is adják ki rá, casual játékos meg így is-úgy is Wii-t vesz, és nem érdeklik az AC meg ilyesmi játékok

2011. jún. 18. 11:59
 39/41 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Konzol vásárlás előtt vagyok,de sajnos annyira nem értek hozzá.

Wii és X-box 360 Kinect között gondolkodom.

(Mindig is NINTENDO párti voltam)

A Kinectnél mennyire szabad a mozgás??? pl: tenisznél én megyek jobbra vagy balra, vagy a gép magától mozgatja a karakter, és én csak ütök, mert, akkor így nagy különbség nincs a Wii, és Kinect téren...???!??

És Wii-nél? Ott gombokat kell nyomogatnom tenisz közbe, vagy az irányítóval irányítom és ütök????

Kinect-nek szabad a mozgásérzékelője, de úgy hallottam, hogy focizni elég rossz vele...Igazából az lenne a jó, ah Ronaldot irányíthatnám a fifába, és úgy mozogna, ahogy én...Na, de ilyen profi megoldásról szó sincs??? Vagy ezek várhatnak még magára????

És a Wii esetében???

Á engem nem izgat, majd a WII U, ha lesz esetleg most Wii-m(hogy nem lesz rá már játék..), mert 20 éve ugyanúgy eljátszok a SNES-el...Nem lehet megunni...!

Segítsetek! Előre is KÖSZÖNÖM!

2012. máj. 13. 20:11
 40/41 anonim ***** válasza:
Már tudom a választ :D
2012. máj. 15. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!