WII, PS3 Move vagy Xbox Kinect a jobb? Tapasztalat?
Már 1x leírtam: nézz szét a neten, gyüjts infókat a két hardver legjobb játékairól, nézz róluk gameplay-t, ha tudod, próbáld is ki öket stb.!
Ne az legyen most a döntö, ha valaki most idefirkálja, hogy "A Wii sokkal jobb játékélményben" stb.!
Ez szubjektív, az ö véleménye: én is mondhatnám, hogy a PS exkluzívok messze letarolnak minden más játékot, pl. az Uncharted, God of War stb., aztán ha neked mégsem jönnek be?
Ezért kell kipróbálni öket!
A pontosság és a szebb grafika pedig fokozzák ezt az élményt!
Amúgy én meg olyanokat hallottam, hogy egyesek azért nem akarnak venni Wii-t, mert szerintük az új eszközök (Move, Kinect) miatt a Nintendo inkább egy új konzolt fejleszt, aztán azt küldi majd hadba!
Kipróbálás helye: konzolboltok, Saturn, MM stb. ...
Elöször a legjobb játékokról szerezz infót, aztán úgy menj oda!
Igen-igen folyamatosan böngészem a netet, teszteket, leírások, véleményeket nézek már két napja. Az, hogy a Nintendo új konzolt fejleszt én is olvasgattam, arra azt írják, hogy 2012-13 körül (bár addigra úgy is elpusztul a Föld... -.-). Wii egyszerűbbnek tűnik, de a Move jobban vonz.
A Saturn meg Media Marktba csak a sima játékokat tudom kipróbálni, az engem nem érdekel, konkrétan a mozgásérzékelős dolgaik érdekelnek, Wii Sports Resort, illetve a Move-nak a sportjátékai vagy a mozgásérzékelős egyéb játékai. Azt az állatos hülyeséget már láttam, de az nem az én kategóriám.
"bár addigra úgy is elpusztul a Föld"
Te nagyon hülye vagy, mondták már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!