WII, PS3 Move vagy Xbox Kinect a jobb? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Folyamatosan olvasom a leírásokat, de egyszerűen nem tudom eldönteni, WII-t akartam, csak most nézegettem videókat a többiről, hát lehet, hogy jobbak a játékok a többin, de nem tudom, hogy mégis melyik lenne a jobb. WII-n a játékok elég gyerekesek, a Kinecthez nincs semmi a kezembe, úgy meg elég érdekes mondjuk pingpongozni, a Move-ról meg nem tudok semmit.
2010. nov. 27. 19:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
A Wii-re sokkal élvezetesebb játékok vannak.
2010. nov. 28. 11:54
 12/41 A kérdező kommentje:
Guitar Hero, DJ hero, Band Hero, ezek az alapok amiket akarok, de ez igazából mindegyik platformra van, szal ez nem döntő. Viszont, ha veszek akkor azért az is számítana, hogy ha mondjuk valami buli van nálam akkor eljátszunk ezzel-azzal. Játszani én mindig PC-n játszottam, a joyt soha nem bírtam irányítani, szal a sima hagyományos játékok nem játszanak, itt a mozgásérzékelőn van a hangsúly, és az élményen.
2010. nov. 28. 12:04
 13/41 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok hol lehetne kipróbálni ezeket???
2010. nov. 28. 12:11
 14/41 anonim ***** válasza:

Már 1x leírtam: nézz szét a neten, gyüjts infókat a két hardver legjobb játékairól, nézz róluk gameplay-t, ha tudod, próbáld is ki öket stb.!

Ne az legyen most a döntö, ha valaki most idefirkálja, hogy "A Wii sokkal jobb játékélményben" stb.!

Ez szubjektív, az ö véleménye: én is mondhatnám, hogy a PS exkluzívok messze letarolnak minden más játékot, pl. az Uncharted, God of War stb., aztán ha neked mégsem jönnek be?

Ezért kell kipróbálni öket!

A pontosság és a szebb grafika pedig fokozzák ezt az élményt!

Amúgy én meg olyanokat hallottam, hogy egyesek azért nem akarnak venni Wii-t, mert szerintük az új eszközök (Move, Kinect) miatt a Nintendo inkább egy új konzolt fejleszt, aztán azt küldi majd hadba!

2010. nov. 28. 13:31
 15/41 anonim ***** válasza:

Kipróbálás helye: konzolboltok, Saturn, MM stb. ...

Elöször a legjobb játékokról szerezz infót, aztán úgy menj oda!

2010. nov. 28. 13:33
 16/41 A kérdező kommentje:

Igen-igen folyamatosan böngészem a netet, teszteket, leírások, véleményeket nézek már két napja. Az, hogy a Nintendo új konzolt fejleszt én is olvasgattam, arra azt írják, hogy 2012-13 körül (bár addigra úgy is elpusztul a Föld... -.-). Wii egyszerűbbnek tűnik, de a Move jobban vonz.

A Saturn meg Media Marktba csak a sima játékokat tudom kipróbálni, az engem nem érdekel, konkrétan a mozgásérzékelős dolgaik érdekelnek, Wii Sports Resort, illetve a Move-nak a sportjátékai vagy a mozgásérzékelős egyéb játékai. Azt az állatos hülyeséget már láttam, de az nem az én kategóriám.

2010. nov. 28. 14:15
 17/41 anonim ***** válasza:

"bár addigra úgy is elpusztul a Föld"

Te nagyon hülye vagy, mondták már?

2010. nov. 28. 15:51
 18/41 A kérdező kommentje:
Mér nem akkor lesz a világvége?
2010. nov. 28. 16:04
 19/41 anonim ***** válasza:
És ez te melyik Hollywood-i filmben láttad?
2010. nov. 28. 17:03
 20/41 A kérdező kommentje:
2012, nemes egyszerűséggel.
2010. nov. 28. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!