WII, PS3 Move vagy Xbox Kinect a jobb? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Folyamatosan olvasom a leírásokat, de egyszerűen nem tudom eldönteni, WII-t akartam, csak most nézegettem videókat a többiről, hát lehet, hogy jobbak a játékok a többin, de nem tudom, hogy mégis melyik lenne a jobb. WII-n a játékok elég gyerekesek, a Kinecthez nincs semmi a kezembe, úgy meg elég érdekes mondjuk pingpongozni, a Move-ról meg nem tudok semmit.2010. nov. 27. 19:28
21/41 anonim válasza:
Aha, és amiket a Star Wars-ban vagy a Gyűrűk Urában láttál azokat is elhitted? Az mikor lesz, 20 év múlva?
22/41 A kérdező kommentje:
20 év múlva nem lehet, mert 2 év múlva végünk. 2012 12. 12. A Maja naptár szerint. Jó film amúgy nézd meg.
2010. nov. 28. 17:23
23/41 anonim válasza:
"Az időszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődik a majáknál. A közkeletű állításokkal szemben nem az idő ér véget, hanem csak az időszámítás aktuális ciklusa."
Forrás: wikipedia.org
24/41 anonim válasza:
De amúgy ezt most te tényleg beveszed, vagy csak megjátszod?
25/41 A kérdező kommentje:
Jó akkor 22-e. Csak tetszett a film, nem kell komolyan venni.
2010. nov. 28. 17:40
26/41 anonim válasza:
Viszont a kérdésre válaszolva:
Casual vagy hardcore játékos vagy?
Ha casual akkor wii, ha hardcore akkor move.
Ez tényleg csak ezen múlik.
27/41 A kérdező kommentje:
Hát... szerintem ebből Wii lesz, mert játszani mindig is PC-n szerettem, nekem ott nagyobb az élmény (COD, Crysis, Farcry...). Ez meg csak szórakozásra, kikapcsolódásra kéne, party játékra. Szal casual.
2010. nov. 29. 19:29
28/41 anonim válasza:
Akkor egyértelműen a Wii:) Éljen a Nintendo!:)
29/41 anonim válasza:
Igen, akkor a Wii a neked való!
Jó játékot előre is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!