Vélemények az ipod touch 4-ről?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első ilyen csodakütyüm, ami apple. Mi a véleményetek róla? Ezen is lehet ugyanúgy könyveket olvasni? (iBook)
Az baj, hogy a számitógépem windows? Vagy a zenéket nem usb-n teszem rá vagy bloetooth-ta?
Bocsi, nem nagyon értek hozzá... Még nem volt ilyenem. :)
16/L
2010. nov. 24. 17:15
21/23 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom... de még nem is biztos, hogy ilyen veszek, lehet, hogy egy ilyen telefon, vagy hasonló jobban megérné. Ha kiválasztom azt, amit szeretnék (amit mellesleg őgy választok, hogy sokáig teszteket olvasok, videókat nézek) akkor ezerrel rákapcsolok és minden kapcsolodó cikket elolvasok róla... szóval én is felkészülök.. :)
2010. nov. 25. 16:34
22/23 anonim válasza:
Teljesen nagy hülyeség , kidobni egy ilyen cuccra ennyi pénzt.
Haverom megvette , 3 hete vette már nem is használja .amugy a kamerák jók , jól megépített ipod ,csak egysezr kell leejteni és betört a képernyő . a legföbb baj , nem lehet telefonálni vele...
én a helyedbe vennék 100 forintért
egy htc legendet 5 mpx kamera . 10000x jobb mint az ipod és lálm lám . azon is tudsz mindent mint az ipodal.
23/23 A kérdező kommentje:
igen, én is úgy gondolom, hogy inkább veszek egy telefont :)
2010. nov. 25. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!