Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vélemények az ipod touch 4-ről?

Vélemények az ipod touch 4-ről?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első ilyen csodakütyüm, ami apple. Mi a véleményetek róla? Ezen is lehet ugyanúgy könyveket olvasni? (iBook)

Az baj, hogy a számitógépem windows? Vagy a zenéket nem usb-n teszem rá vagy bloetooth-ta?

Bocsi, nem nagyon értek hozzá... Még nem volt ilyenem. :)

16/L

2010. nov. 24. 17:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nembaj, hogy ennyit kérdezel.Hisz végülis ez az oldal lényege:) Zenét a sajátjaidat is bemásolhatod,de akár az iTunes-szal játékokat, zenéket és további programokat vásárolhatsz majd az iPod-odra:)
2010. nov. 24. 18:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Ja és bankkártyával kell fizetni.Beírod a bánkártyaadataidat majd az automatikusan leszívja a kért összeget róla.
2010. nov. 24. 18:06
 13/23 A kérdező kommentje:
köszi! És az árakat hol írja? Kb mennyibe kerül egy játék? Mondjuk a sims3 az ipodra?
2010. nov. 24. 18:07
 14/23 anonim ***** válasza:
Például itt a The Sims 3 iTunes változata: [link] ott a "View In iTunes" alatt van az ár, 7$ a játék.
2010. nov. 24. 18:09
 15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!! :D
2010. nov. 24. 18:12
 16/23 anonim ***** válasza:

SZerintem félreértettél...

Rárakhatod a saját zenéidet amik a gépeden vannak ingyen!

Plussz programokat játékokat is az itunesban tudsz letölteni.

Vannak ingyenesek vannak fizetősek is.

De nagyon sok jó ingyenes játék van és mindig más az ami éppen ingyenes.:)

Mellesleg fel lehet törni azaz "jailbreakelni" a touchot és akkor ingyenesen is rá lehet rakni fizetős dolgokat de ez már bonyolultaqbb.

Ha érdekel nézz itt körül:

www.itouch.hu

2010. nov. 24. 18:19
 17/23 A kérdező kommentje:
köszi! Csak attól félek, hogy én elrontom a feltörést xD
2010. nov. 24. 18:26
 18/23 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem ertesz hozza, akkor nem valo neked
2010. nov. 24. 19:42
 19/23 A kérdező kommentje:

valahol el kell kezdeni... kondolom te sem úgy bújtál ki édesanyádból, hogy az internetezés fejese voltál... ennyi erővel ne engedjük olvasni a gyerekünket, mert nem ért hozzá? :)

Én pozitívan állok a dolgokhoz, és általában pár nap után teljesen belerázódok.

2010. nov. 24. 19:47
 20/23 anonim ***** válasza:

19:42 vagyok

en mar elegge ismertem az ipod touchot, meg mielott vettem volna, mert tobbnek is volt mar osztalybol

de a legtobb hozza kapcsolodo tudasomat rengeteg utanaolvasabol (blogok, videok) szereztem

sztem ezek az apple kutyuk olyanok, hogy az nem eleg h van ra penzed es megveszed, boseges ismeretekkel is kell rendelkezni, hogy erkolcsileg kierdemelhessed

2010. nov. 25. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!