Vélemények az ipod touch 4-ről?
Ez lenne az első ilyen csodakütyüm, ami apple. Mi a véleményetek róla? Ezen is lehet ugyanúgy könyveket olvasni? (iBook)
Az baj, hogy a számitógépem windows? Vagy a zenéket nem usb-n teszem rá vagy bloetooth-ta?
Bocsi, nem nagyon értek hozzá... Még nem volt ilyenem. :)
16/L
A 32Gb-osat választanám, mivel nincs 16-os, a 8-as pedig szerintem kevés.
Kb 100 ezer forint mindenütt?
Szia!
Külsőre nekem a 2 és a 3-ik generációs sokkal jobban tetszett...Viszont ez többet tud.Nagyon a kijelző felbontása és gyorsabb a processzora/több a ram és van benne kamera.
Bár szerintem nem éri meg azt a plussz pénzt...
Ibboks természetesen ezen is megy.
Az hogy windowsod van nem probléme..:)
A zenéket USB-n teszed rá..Adnak hozzá egy speciális kábelt aminek az egyik fele usb a másik pedig az Ipod ba megy.
Még egy kérdés: Zenéket is innen kell letöltenem, vagy azokat letölthetem máshonnan is? :) Pl: Vannak a gépemen zeneszámok, azokat simán átmásolhatom az ipodra?
Várom még a válaszokat!
Természetesen felrakhatod rá a te zenéidet is...:)
De ha akarsz vehetsz az itunes ban is.
bocs, ha sokat kérdezek, de nem nagyon értek még hozzá. Az ipod-ot karácsonyra szeretném. :)
Tehát ezeket pénzért tölthetem le az apple honlapjáról? És hogy megy ez pontosan? Át kell utalni, vagy hogy? És a játékokat és a könyveket és pénzért kell megvenni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!