Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vélemények az ipod touch 4-ről?

Vélemények az ipod touch 4-ről?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első ilyen csodakütyüm, ami apple. Mi a véleményetek róla? Ezen is lehet ugyanúgy könyveket olvasni? (iBook)

Az baj, hogy a számitógépem windows? Vagy a zenéket nem usb-n teszem rá vagy bloetooth-ta?

Bocsi, nem nagyon értek hozzá... Még nem volt ilyenem. :)

16/L

2010. nov. 24. 17:15
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
*bluetooth
2010. nov. 24. 17:16
 2/23 A kérdező kommentje:

A 32Gb-osat választanám, mivel nincs 16-os, a 8-as pedig szerintem kevés.

Kb 100 ezer forint mindenütt?

2010. nov. 24. 17:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egész jó:) Én megszerettem, igaz pár napig "féltem" tőle:D Az nembaj, hogy Windows van a gépeden, csak rá kell tenni az iTunes programot.USB-n kell rárakni a zenéket, ezért feltétlen rakd fel az iTunes-t, mert csak azzal lehet rárakni.
2010. nov. 24. 17:40
 4/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Külsőre nekem a 2 és a 3-ik generációs sokkal jobban tetszett...Viszont ez többet tud.Nagyon a kijelző felbontása és gyorsabb a processzora/több a ram és van benne kamera.

Bár szerintem nem éri meg azt a plussz pénzt...

Ibboks természetesen ezen is megy.

Az hogy windowsod van nem probléme..:)

A zenéket USB-n teszed rá..Adnak hozzá egy speciális kábelt aminek az egyik fele usb a másik pedig az Ipod ba megy.

2010. nov. 24. 17:40
 5/23 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek!! És ezt az iTunes-t valahonnan le kell tölteni, vagy benne lesz a dobozban, mikor megveszem a kütyüt? :)
2010. nov. 24. 17:43
 6/23 anonim ***** válasza:

Le kell tölteni!

Innen:

[link]

Görgess le egy kicsit és kattincs arra ,hogy"download itunes":).

2010. nov. 24. 17:48
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2010. nov. 24. 17:52
 8/23 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés: Zenéket is innen kell letöltenem, vagy azokat letölthetem máshonnan is? :) Pl: Vannak a gépemen zeneszámok, azokat simán átmásolhatom az ipodra?

Várom még a válaszokat!

2010. nov. 24. 17:54
 9/23 anonim ***** válasza:

Természetesen felrakhatod rá a te zenéidet is...:)

De ha akarsz vehetsz az itunes ban is.

2010. nov. 24. 17:58
 10/23 A kérdező kommentje:

bocs, ha sokat kérdezek, de nem nagyon értek még hozzá. Az ipod-ot karácsonyra szeretném. :)

Tehát ezeket pénzért tölthetem le az apple honlapjáról? És hogy megy ez pontosan? Át kell utalni, vagy hogy? És a játékokat és a könyveket és pénzért kell megvenni? :)

2010. nov. 24. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!