Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telenor one touch készülékne...

A telenor one touch készüléknek bővíthető a memóriája? Ha igen, mennyivel? Egyéb vélemények?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 21:50
 1/5 anonim válasza:

Azt hiszem 2 gigásra bővíthető. Egyéb vélemény? Ma hozta haza a párom, egyenlőre ismerkedek vele... Azt már észrevettem, hogy nem fotózásra való telefon, lámpafénynél nem csinál szép képet, de napfénynél biztos másabb.

Nekem tetszik, bár kicsit fura ez a húzogatós-tologatós dolog, de majd biztos megszokom. Most azon vagyok, hogy szerezzek hozzá egy jó képességű tokot mert nem akarom összetörni. :D

2011. szept. 30. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! A tok kiválasztásához meg sok sikert!!!
2011. szept. 30. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
8GB ig bővíthető..
2011. okt. 1. 04:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi 16ig azthiszem..:D
2011. okt. 1. 04:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja egyébként 1. válaszolónak : Az alap kamera program egy rakat tedd fel helyette az lgCamera-t sokkal szebb képet csinál és tudsz benne állítani rengeteg dolgot..
2011. okt. 1. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!