Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade vs. Telenor One...

ZTE Blade vs. Telenor One touch vagy Samsung Gio? Melyiket vegyem? Miért?

Figyelt kérdés
Köszi!
2011. okt. 24. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Blade

az tudja a legtöbbet ezek közül

2011. okt. 24. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ZTE Blade-t vettem és rootoltam. Cyanogen mod 7-et raktam rá és így sokkal gyorsabb. Nagyon elégedett vagyok vele. :-D
2011. okt. 24. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Bladet fogom választani.Köszi! És hogyan rootoltad? Marketről töltötted le? Telenornál néztem, 2.1 fut rajta.

Köszönöm!

2011. okt. 24. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy z4root nevű progival. :-D Blade alatt nem biztos hogy a legújabb verzió működni fog akkor próbálj ki egy régebbit. Ez egy olyan "one click" program. Sok szerencsét! :-D
2011. okt. 24. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Elfelejtettem hogy új rom telepítéséhez rom manager nevű progit is le kell majd töltened. Szóval először rootolod utána rom manager. Ha tudsz angolul akkor jó. Ha nem akkor nézz utána guglin. Rom managerrel tudod letölteni a legfrissebb cyanogen modot is. Miután letöltötted feljön egy ablak ahol azt hiszem lesz 3 v 4 lehetőség. Az összesnél legyen pipa. EZ NAGYON FONTOS! biztonsági mentés, beállítások törlése... ilyesmi lesz angolul. Ha végez a telepítéssel és végtelen bootolásba kezd akkor csak írj.
2011. okt. 24. 13:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm előre is! Rendes vagy!
2011. okt. 24. 13:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz!:)
2011. okt. 24. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszöntem! :-)
2011. okt. 24. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!