El lehet adni képcsöves tévéket még manapság ? Van még aki veszi őket ? (TV)

Figyelt kérdés

dec. 27. 17:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
dec. 30. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

A kutyának sem kell mára!

Viszon kibelezve kiváló kotló ültetésre, vagy kutyaólnak!

dec. 31. 08:28
 13/21 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy valaki egy TV-re szorul rá, és már jobbat is kapni ingyen. Én pár éve ingyen elvihetőnek feltettem marketplacere. Csak olyannak kellett volna, aki írta, hogy sajnos eljönni nem tud érte. Én is inkább kitettem lomtalanításkor. Rossz volt nézni amikor mentem munkába, már szét volt törve... Valami kellett belőle a lomisoknak, a hulladékot meg ott hagyták. (Pedig ez nagy volt és a képe is normális volt.)
jan. 2. 08:41
 14/21 A kérdező kommentje:
"Nincs olyan ,hogy valaki egy TV-re szorul rá " DEHOGYISNEM ! Anyám képcsöves tv-je beszart . Javíttatni már nem akartuk és kigondoltam,hogy felmegyek a padlásra mert ott van. Na lehoztam jó lesz az neki úgysem nézni főzés közben legyen valami hang azért kellett neki. Na ha nincsen a padláson akkor valakire a neten rászorulok ,hogy kell a tévéje mert anyámnak kell főzés közben hangnak. DE VAN OLYAN,HOGY RÁSZORULUNK MÁSRA !
jan. 2. 10:08
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

""Nincs olyan ,hogy valaki egy TV-re szorul rá " DEHOGYISNEM ! Anyám képcsöves tv-je beszart ."

A rászorulás alapvető szükségletre vonatkozik.

Étkezés, lakhatás, egészségügyi ellátás, ruházat, ilyesmi.

"DE VAN OLYAN,HOGY RÁSZORULUNK MÁSRA !"

Leginkább némi átlagműveltségre szorulsz leginkább, úgy tűnik.

jan. 2. 12:05
 16/21 anonim ***** válasza:

#10 vagyok. Tehát ha jól értem: anyukádnak kell egy tv, és azért akarod eladni a régi rosszat, hogy annak az árát hozzátéve tudj venni egy újat?

Nem tudom, mennyi pénzre gondoltál az új megvételénél, de például 100 ezer Ft alatt is vannak már normális tv-k, ami szerintem a legtöbb embernek elérhető összeg, én például meglepődtem, hogy a Sharp (ismert japán márka) milyeneket csinál brutálisan jó ár-érték arányban, 100 ezer alattiból ez engem nagyon megfogott:

[link]

És azért a hangszórója is: 2x12 watt Dolby Digital (térhangzás) - na ezt tuti bárhonnét meghallja a lakásban!

jan. 2. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:
én fél éve vettem egy szép 32" 100hz-es flat trinitront egy ötösért.
jan. 3. 09:24
 18/21 Meton ***** válasza:

Nekem a számítógéphez kell, próbálom is megmenteni, mert a feleségem mindenáron ki akarja dobni. Egy régi számítógéphez kell, ami analóg jelet ad a tévére. Létezik ugyan átalakító, de van legalább 1 mp csúsztatás a megjelenített képnél, meg a minőség is nagyon rossz, játékra alkalmatlan. Persze létezik átalakító a számítógéphez is, de ezt gyűjtőktől lehet venni, az meg ugye gyűjtői ár, tehát nem olcsó. A régi tévé meg ingyen van és működik. Amíg nem találok jó megoldást a számítógépre, addig a régi tévé marad. De amúgy szívfájdalom nélkül kidobnám, mindent kidobok, nem fogom meghirdetni, ha már nem kell. Eleve 2000 a posta, akkor mit kérjek érte? Megy a kukába. Egy tévénél meg ne is számoljuk a postát, mert értelmetlen. Persze van, akinek pont egy 50 éves cucc kell, mert gyűjti, de akkor annak az ára is más.

Néztem 50 éves számítógépet, abban a reményben, hogy fillérekért megkapom. Hát igen, aztán az EBay-en láttam az árakat. Egy Amiga 4000 úgy 30-40 éves gép, de millió alatt nincs. És ezt még bővíteni kell, de ez nem egy szuper gép, csak régi és sokat ad érte az, akinek kell.

jan. 4. 12:49
 19/21 anonim válasza:

Nem kell feltétlenül 50 éves dolgokról beszélni, TV-nél már egy 15 éves is olyan, hogy igazából, aki megteheti az nem azt szerzi be...

Egyébként is felesleges válaszolni, a kérdező azt sem érti mit jelent, ha valaki rászorul.

jan. 6. 09:38
 20/21 Meton ***** válasza:
Jó, de nézd a másikn oldalt is, ami itt lényegesebb, hogy kinek éri meg tartogatni 10-20 ezerért egy régi crt tv-t, ha ugyanennyiért sokkal újabbat is lehet kapni bármelyik lomisnál? Amit ráadásul már ő is ingyen kapott, csak vigye el. Per5sze ha valaki 100 ezreket fizetne, azért megérné tartogatni. Például próbálj találni egy működő 486-os PC-t. Elég durva ára van. Amúgy meg kidobtunk már teljesen jó állapotú szekrényt is, mert senkinek se kellett. Ilyesmit 50 ezerért simán kapsz, csak már nem modern, ezért senkinek se kell. Szétvágtuk, és valaki elvitte tüzifának. Annak sem éri meg, mert lakkozott, de akinek nincs pénze, az mindennek örül.
jan. 7. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!