Lehet még kapni újonnan képcsöves tévét?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 11:37
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Sok-sok éve nem láttam. Nem hiszem hogy gyártanak olyat még valahol. De nem is lenne értelme, óriási helyet foglal, és cserébe jó sz.r rajta a kép.
2/8 anonim válasza:
Magyarországon szerintem legalább 10, máshol legalább 5 éve nem.
3/8 anonim válasza:
Nem. Minek? Laposbol is van kicsi meg olcso
4/8 anonim válasza:
Nekem képcsöves van. 2010 - ben vette a haverom, aki két éve odaadta nekem ingyen, mert pénzért senkinek nem kellett.
Ez már az utolsók között volt ez a Samsung tévé. 130 ezer forint volt akkoriban! Tehát, drága tévé volt!
Mostmár tuti nem kapsz újonnan sehol.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Én 2006-ban vettem egy akkori csúcsmodellt. Akkoriban vettem DVD lejátszót is amin volt komponens kimenet, azt hittem nem létezik még olyan tévé ami tudná a progresszív scant. A műszaki boltban mutatott az eladó egyet ami tudta, ott helyben megvettem. Csodaszép képe van, jó, nem HD, az analóg tévéadás olyan amilyen, de a megfelelő forrásról gyönyörű. Ráadásul retro játékhoz csak ez ad authentikus élményt. A mai napig kiválóan működik, soha nem volt szervizelve. De úgy kellett vadászni hozzá tévéállványt amin elfér. Sikerült, igaz már nem napi szinten, de üzemel. Amit szerettem még benne az a kép a képben funkció, amit a modern tévém nem támogat. Így tudtam nézni a foci EB/VB-n egyszerre a párhuzamos meccseket, ha a kedvencem továbbjutása a másiktól is függött. Most úgy oldom meg, hogy egy monitort tettem a falra szerelt tévé alá, rákötöttem egy MinDig TV vevőt, azon keresztül megy a párhuzamos meccs. De jobb volt egy készüléken nézni, lehet jövőre inkább a régi tévére kötöm azt a vevőt és visszatérek a régi szép időkhöz.
7/8 anonim válasza:
Ha mázlid van, találhatsz neten "new old stock" készülékeket.
Ezek botatlan csomagolásban hevernek/hevertek a gyártás óta.
Keresni kell és mázli kell hozzá.
https://www.youtube.com/watch?v=hvzVLFnwAMc
8/8 anonim válasza:
Miért akarsz képcsöves tévét venni? Retró? Nosztalgia? DVD/VHS? Régi játékkonzol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!