A Telekomnál csak a lapos TV-k működnek? A régi képcsöves nem??
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy most örököltünk egy 20 éves Goldstar tv-t tökéletes működő állapotban van, de amikor rákötöttük a rúterra, nem fogad IP címet és azt írja ki, hogy "Nincs enternet kábel csatlakoztatva, próbálja újra" rányomok arra hogy "Újra" de továbbra is ugyanaz a hiba.2022. szept. 29. 10:10
1/7 Morzsi007 válasza:
Ez a mai új troll kérdés vagy csak valami nem értek. ?
A 20 éves Goldstart, ami képcsöves, azt nem kötötted a rúterra.
2/7 A kérdező kommentje:
De. Van hozzá egy kábel, (nem is tudom hogy hívják pontosan, aminek olyan tüskés a bemenete) egyik részét a TV-be kell bedugni, másik felét a boxba.
2022. szept. 29. 10:30
3/7 A kérdező kommentje:
Remélem a következő választ olyan valaki írja, aki nem "Haladni kell a korral" párti
2022. szept. 29. 10:31
4/7 anonim válasza:
Gondolom scart kábellal dugtad rá az iptv boxra a képcsöves tv-t.
Ebben az esetben a tv csak egy megjelenítő nem ott van a gond.
Az iptv boxod nem kap netet.
5/7 anonim válasza:
nem a routerre kötötted azt hanem a settopbox ra
ha scart csatlakozóval összekötöd a tv-t és a settopboxot akkor kell legyen adás.
Ha a settopboxba is bele van dugva az ethernet kábel
Mi ebbena bonyolult?
A kérdező kb összevissza ír, csak találgatni lehet pontosan mia baja...
6/7 anonim válasza:
Amúgy az az "Enternet" kábel inkább Ethernet lesz. Valójában nem ez a kábel neve, de így mindenkinek egyértelmű, hogy hálózati kábel.
7/7 Morzsi007 válasza:
Semmi köze ahhoz, hogy “ Haladni kell a korral”, annak, ami írtam. Nem volt pontos a leírás. Gondoltam, hogy set top box van a dologba. Ahogy írták, az nem kap internetet. Egy router újraindítást csinálj, ha már be van dugva a kábel, vagy mègsincs a helyén. Kattanásig nyomd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!