Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Egyszercsak elsötétült a laptopom képe és azóta semmire sem reagál. Csak az oldalsó lámpa világít ami azt jelzi, hogy áram alatt van. Folyamatosan nyomom a bekapcsoló gombot, de semmi.

HP laptop

ma 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Most mit vársz találgassunk? Úgyis szerviz lesz a vége, de legvalószínűbb, hogy nálad is előjött a leggyakoribb hiba, hogy elengedett a processzor forrasztása, főleg ha régi gép, nem nagyon volt takarítva, meg még ágyban is használtad.
ma 08:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem régi szerintem. 2022 karácsonyára kaptam, eddig nem volt semmi baja.
ma 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:

"eddig nem volt semmi baja."

Ne is haragudj, de ezen mindig nevetek.

Sajnos ez ilyen. Nekem egy Toshiba notebookom volt így. Este le lett kapcsolva, másnap meg ugyanígy nem indult, az is talán 3 éves volt. Sajnos tipikus hiba, hogy a gyártók áttértek egy, azt hiszem ólommentes forraszanyagra, ami ezt eredményezi, hogy idővel elengedhetnek a proci forrasztásai. Tudják javítani , de persze csak szervizben.

ma 08:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Az f@sza. Akkor gondolom mindenem törlődik róla, mindent tölthetek le újra... stb 😔😔😔
ma 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem! A merevlemezt nem fogja érinteni a hiba. Ha újraforrasztják a procit. Már ha az a baja, akkor mindened megmarad, de persze azon kívül is lehet más baja.

Youtube-on , Dominiknak vannak ilyen javítós videói, neki akár el is küldheted a gépet.

https://www.youtube.com/watch?v=Lj58NsLsu2o

ma 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!