Vajon foglalkozik még valaki képcsöves/CRT TV karbantartással megbízható módon? Van egy működő, ritka Toshiba crt TV-m amit szeretnék átnézetni.
Aztán egyszer majd kész lesz… vagy még 3 év múlva se. Amikor kerestem szerelőt kaptam a szokásos süketelést: Nem éri meg foglalkozni vele, kukázzak a szeméttelepről.
Nincs belevaló szakember.
akik mindenesek vagyis komolyabban erttenek hozza
(nem csak paneleket, alaplapokat cserelnek)
azoknak nem gond a kepcsoves sem
foleg ha tenyleg uniqumrol van szo van eszmei es regiseg erteke
nem pusztan csak tucat uvegballon tv amiknek letezese (legyartasa) is bun volt
Ki kellett volna írnom hogy, már túlvagyok 5-6 keresőmotor által kidobált mesteremberen és akkor megúszom a közléskényszeresek “google a barátom” típusú zseni hozzászólásait. Tehát ha valaki ismer egy tapasztalt szerelőt, akit nem dob ki a google, akkor kérem jelezze.
A ritka jelzőt nem úgy értem hogy különleges, hanem úgy hogy, egy fénymásolt gépkönyven és egy reddit poszton kívűl semmit nem találni a típusról.
Köszönöm a válaszokat 🙏
Inkább te kímélj meg minket. Valahogy érdekes évekkel ezelőtt egy random Google talált után bevittem egy laptvkel foglakozó emberhez egy régi crt tv. És megtudta csinálni, de valahogy nektek semmi se jó.
Hát ha neon kristályos quantum karburátoros lézer hegesztőpisztolyt akarsz látni egy ferde 160 emelet magas felhőkarcolói szervíz üzletbe, akkor hajrá keresd azt a mester embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!