Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vajon foglalkozik még valaki...

Vajon foglalkozik még valaki képcsöves/CRT TV karbantartással megbízható módon? Van egy működő, ritka Toshiba crt TV-m amit szeretnék átnézetni.

Figyelt kérdés

aug. 18. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen foglalkoznak még. Google: tv javítás + hely ahol élsz

[link]

aug. 18. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Aztán egyszer majd kész lesz… vagy még 3 év múlva se. Amikor kerestem szerelőt kaptam a szokásos süketelést: Nem éri meg foglalkozni vele, kukázzak a szeméttelepről.

Nincs belevaló szakember.

aug. 18. 18:27
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
8%

akik mindenesek vagyis komolyabban erttenek hozza

(nem csak paneleket, alaplapokat cserelnek)

azoknak nem gond a kepcsoves sem

foleg ha tenyleg uniqumrol van szo van eszmei es regiseg erteke

nem pusztan csak tucat uvegballon tv amiknek letezese (legyartasa) is bun volt

aug. 18. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Mitől ritka?
aug. 18. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Ki kellett volna írnom hogy, már túlvagyok 5-6 keresőmotor által kidobált mesteremberen és akkor megúszom a közléskényszeresek “google a barátom” típusú zseni hozzászólásait. Tehát ha valaki ismer egy tapasztalt szerelőt, akit nem dob ki a google, akkor kérem jelezze.

A ritka jelzőt nem úgy értem hogy különleges, hanem úgy hogy, egy fénymásolt gépkönyven és egy reddit poszton kívűl semmit nem találni a típusról.

Köszönöm a válaszokat 🙏

aug. 19. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Inkább te kímélj meg minket. Valahogy érdekes évekkel ezelőtt egy random Google talált után bevittem egy laptvkel foglakozó emberhez egy régi crt tv. És megtudta csinálni, de valahogy nektek semmi se jó.

Hát ha neon kristályos quantum karburátoros lézer hegesztőpisztolyt akarsz látni egy ferde 160 emelet magas felhőkarcolói szervíz üzletbe, akkor hajrá keresd azt a mester embert!

aug. 19. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Én azt javasolnám hogy műszerész/villamosmérnök emberkék között érdemes keresgélni, főleg a jó képességű hallgatók ügyesek, illetve szívesen csinálnak ilyesmit gyakorlat miatt is. Én gépészmérnökként láttam pár doktorandusz környéki villamosmérnököt, meg persze végzettet is, bármit megcsinálnak. Én hülye vagyok ehhez mint a föld. Sajnos.
aug. 24. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 10 évig foglalkoztam vele.
szept. 18. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Én. Írj privátot és megbeszéljük.
nov. 10. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!