El lehet adni képcsöves tévéket még manapság ? Van még aki veszi őket ? (TV)

Figyelt kérdés

dec. 27. 17:28
1 2 3
 1/21 Mad Max2 ***** válasza:
79%

Éna nyáron hírdettem 2 hétig a jofogáson egy müködö 72 centis samsung tvt, nem kellett senkinek

Ment a kukába

Vidéken valószínüleg el lehet sózni, ha máshogy nem ingyért gondolom elviszik a csoró falusi cigók

De itt Pesten nem keleltt senkinek!

dec. 27. 17:45
 2/21 A kérdező kommentje:
Ott is van minden társadalmi,gazdasági csoport. Hogy lehet az,hogy nem kellett senkinek sem még ingyért sem ? Ott is van azért szegény ember . Falusi gyerek vagyok ,de ezt ne magyarázza be nekem senki sem,hogy nincs ott rászoruló ember. Persze gondolom akik sorban állnak ételért azoknak nem fontos a tv.
dec. 27. 18:09
 3/21 A kérdező kommentje:
Én mondjuk csökkentem lefelé a csomagot mert alig nézek már tv-t. Internet meg a legkisebb kell mert nem azon vagyok most. Bár ki tudja mit hoz a vodafone megszűnése. Milyen lehetőségek nyílnak vagy változik e valami. Tudom emelkedni fog jövőre minden.
dec. 27. 18:11
 4/21 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Mivel 10-20 ezerért lehet kapni már használt okostv-t igy a régi crt tv már nem vonz senkit

Engem 1 nő hívott fel akkor, de ő azt akarta vigyem el neki.

Én meg nem igazán akartam a 40 kilós tv-vel le a lépcsön, be az autóba, aztán elvinni és ingyen oda adni....

Inkább elvittem a hulladékudvarba és ott leadtam

Sajnos ez van

dec. 27. 18:18
 5/21 A kérdező kommentje:
Ne is mond milyen nehezek azok a tv-k. 100 valahány cm képcsöves tv-t 2 embernek kell megemelnie,hogy letudja vinni a lépcsőn. Tapasztalatból mondom. Egyedül kevés voltam pedig nem tartozom a gyenge fizikai képességű emberek közé.
dec. 27. 18:22
 6/21 anonim ***** válasza:
53%
Én az enyém megtartottam, hátha egyszer még jól jön.
dec. 27. 18:30
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
Ha eleget fizetsz, biztos lesz jelentkező elvinni.
dec. 27. 20:43
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

"Hogy lehet az,hogy nem kellett senkinek sem még ingyért sem ?"

Haasználati értéke kb. nulla, viszont a képcső miatt veszélyes hulladék.

dec. 27. 21:36
 9/21 anonim ***** válasza:
67%

""Hogy lehet az,hogy nem kellett senkinek sem még ingyért sem ?""

Hogy lehet az,hogy nem kellett a kérdezőnek sem még ingyért sem ?

dec. 27. 22:46
 10/21 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen kialakítású, felbontású. 576 pixel domború képernyős már a kutyának se kell, a sík képernyős (Flat) valamivel talán vonzóbb, de igazából a böhömnagy beépített hangprojektoros FHD az, ami manapság még valamennyire vonzó lehet, más nem. Ez utóbbi anno 25 éve újonann 1-1.5 millió Ft volt, ma már használtan mindössze 30 ezer Ft körül megy.

Na de egy sima sokszor még ingyen se kell senkinek!

dec. 28. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!