Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért ilyen Dragák ezek a...

Miért ilyen Dragák ezek a Tipusú Deck ek?

Figyelt kérdés

Példa!

Aiwa ad f990 deck

Százezrek..

tegnap 16:48
 1/7 A kérdező kommentje:
F 770
tegnap 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Tudtommal évtizedek óta nem gyártanak semmilyen hi-fi decket, ezek pedig ahogy nézem, csúcsmodellek voltak, ritkák, talán ezért.
tegnap 17:21
 3/7 Szirty ***** válasza:
59%
Miért ilyen drágák a Simson motorok?
tegnap 17:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem a Simsont!

Van 4 db, nekem, 1 felújítás alatt,.

Majd irok róla!

tegnap 17:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Na, de ez említett Deck,

Sokkal Drágább , min pl, Aiwa társa, csak AZ AIWA F-250.

tegnap 17:29
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
61%

Mert a Jófogásra feltette valaki 500 ezerért, arra kellene még balekot is találni.

Ha annyit nem is ér, gyűjtők szemében lehet eszmei értéke, én mondjuk semmit nem adnék érte. Ismerem a konstrukciót mellesleg, a túlbonyolított fejfordító mechanika sem szimpatikus, típushibáival együtt, amihez alkatrészt sem kapsz már, ha esetleg kellene.

Semmi értelmét nem látom, nekem is van pár klasszikus Hifi komponens, ami soha nincs használva.

tegnap 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm, 👍

Igen, csak kérdeztem, úgy sincs most pénzem rá,

F-220 vagy F-250 , arra gyűjtök inkabb.

Majd lesz valahogy.

ma 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!