Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az rca kábel egyik dugóját ha...

Slimmmshady47 kérdése:

Az rca kábel egyik dugóját ha kihuzzuk a háromközül a tv ből úgy hogy egy dvd lejátszóról van szó amiben egy zene cd van akkor azmagnóként üzemel?

Figyelt kérdés
Úgy kell elképzelni hogy kép lesötétitést vettem fontolóra de nincs rca kábelem mert scárt van csak és vennék ha ez igy müködik az egyértelmü

dec. 7. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
jó lesz úgy
dec. 7. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem magnóként nyilván, hanem CD/DVD lejátszóként, de ettől nem fog a tévé kevesebbet fogyasztani, talán egy idő után ki is fog kapcsolni jel hiányában. Inkább RCA bemenetes aktív hangfalakat vegyél.
dec. 7. 14:01
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ki kell próbálni, lehet így nem fog működni.
dec. 7. 23:03
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor a második válaszolóra kérnék egy navot mert valószinüleg marihuanát fogyasztott
dec. 8. 05:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted a DVD lejátszó "magnóként" üzemel, ha nincs videojel, és még én füvezek...

Javasoltam egy megoldást zenehallgatásra tévé bekapcsolása nélkül...

dec. 8. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!