Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Vodafone helyett lévő one...

A Vodafone helyett lévő one kabelteve másnak is rosszabb mint a Vodafone volt?

Figyelt kérdés
Nincs automatikus kikapcsolása hanem zarolja a programot és csak akkor jön vissza a tv ha pin kódot írok be. Az indítanak meg felhasználót kell választani és a fomenube lép be ahelyett hogy a programot adna.

nov. 12. 06:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, rosszabb. Most gondolkodom, hogy felmondom a hűségidőt és más szolgáltatóhoz megyek. Egyrészt ha bekapcsolom a set top boxot, akkor kötelezően profilt kell választani, minden egyes bekapcsoláskor. Ha átrendezem a csatornákat, akkor nem 1-es, 2-es, 3-as programhely lesz, hanem mondkuk 213 -> 128 ->. De a legújabb botrány, hogy folyamatosan kiírja a műsor közben, hogy "Nem vagy jogosult ennek a tartalomnak a megtekintésére..." Ami marhaság, mert nincs hátralékom és érvényes az előfizetésem. Magyarán : ezt is sikerült elsz@rni!
dec. 10. 23:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Rengeteg a panasz rá, most januárban elvileg jön majd frissítés, meglátjuk. Szerencsére én a Digi ágról jöttem, itt rendes DVB-C van és remélem marad is. A tévé előfizetéssel tévéadást szeretnék amit bármilyen saját eszköz befog, nem egy bonyolult rendszert. Ahogy az internet előfizetés is egy végpont amit tetszőleges eszközökkel használhatok. 30 éve ott a koax kábel a tévéknél, amin jött analóg adás is, most meg a DVB-C. UTP a számítógépekhez megy. Macera lenne átkábelezni, szóval vagy marad ez, vagy felmondom és bekötöm az antennát amivel 30 éve az analóg adást vettem, azóta is ott van a padláson. 2010-ben kipróbáltam és vette a digitális HD adókat.
jan. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!