Vodafone kábeltévéhez új, támogatott készülék?
Ne magázódj itt, ez nem a Facebook, hanem névtelen felület, amire a klasszikus Netikett szabályai érvényesek: mindenki tegeződik.
A 90-es években ez úgy kezdődött, hogy állítólag mindenki ismerte egymást, utána így is maradt (a tegeződés).
A mai készülékek általában kompatibilisek a UPC rendszerével, de mit érsz vele, ha a Vodafone nem ad neked kártyát?
Állítólag az ország egyes részein adnak még, máshol egyáltalán nem támogatják, csak IPTV-boxot akarnak adni.
Úgyhogy ezt a meccset próbáld lejátszani a szolgáltóval szerintem, itt nincs értelme puhatolózni.
Még egy érdekesség, vannak idős ügyfeleim, akiknek bármi problémájuk van a TV-vel, kapásból intézkednek a 1270-es Vodefone számon, ahonnan elhajtják őket, hiszen a TV-hiba nem rájuk tartozik, hanem egy szervizre (vagy szervizmérnökre is akár).
Kizárólag a Gyakori Kérdéseken szoktam tapasztalni, hogy valakik nem tudnak telefonálni.
Nem tudjuk, mi ennek az oka.
Van egy trükk, elindítod a hívást, fülhallgatót benyomod a füledbe. Ha vezetékes füles, akkor a telefont zsebre vágod.
Ezután elkezded élni az életed.
Konyhában főzöl teát, felbontasz egy sört, hallgatod a barátnőd végtelenített szövegelését.
Fogadjunk, hogy egyszer megszólal a füledben egy másik női hang, megbeszélitek az ügyet és kész.
De ha nekem nem hiszel...
Amúgy érdemes a 1270-et olyankor hívni hasonló kérdésekkel amikor nincs fő idő. Pl hétvégén vagy esti órákban. És az sem árt ha a saját neveden kívül más információd is van az előfizetésedről, akkor talán nem 10 perc mire előbányássza szerencsétlen ügyintéző hogy te melyik Nagy Istvánné vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!