Miert nem tudja fogni a készülékem a kábel jelet?
Figyelt kérdés
a tv ferguson ftc 1410t.
eddig szobaantennaval fogtam az analog jelet
de miota megszunt nem tudok tvzni. a lakasba
be van kotve a kabeltv de erre a keszulekre
nem tzdom csatlakoztatni. ket csatlakozoja van
egy antenna aerial es egy un. szazlabu. megvettem
a set top boxot de nem kap jelet. mi lehet a gond ?
2013. nov. 9. 12:46
1/5 anonim válasza:
Nem teljesen tiszta hogy mit hova akarsz kötni.Van egy "hagyományos" tv amit eddig analóg rendszerben használtad.Milyen boxot vettél? Mert ha van kábel előfizetésed akkor a szolgáltatótól kapott boxnak mennie kellene.
2/5 A kérdező kommentje:
igen ezt a készüléket analog rendszerben hasznaltam eddig szobaantennaval tvztem ezert vasaroltam meg a tvben reklámozott boxot.a kábel egy masik keszulekre van kotve de probaltam ebbe a.keszulekbe is cs nem mukodott..nem tudom milyen alkatresz kellene a kabelhez
2013. nov. 9. 22:25
3/5 anonim válasza:
A Mindigtv boxra gondolsz? Legtöbb esetben ahhoz egy új antenna is szükséges, nem biztos hogy jó a régi.
4/5 A kérdező kommentje:
tescoba vettem a boxot. antenna is ujonnan vásárolt. a tvnek van vmi ba..se a box se a kabel.nem mukodik
2013. nov. 10. 13:00
5/5 anonim válasza:
a boxot scart kábellel kötötted össze? Ha van kábeltv próbálj egy új csatornakeresést csinálni. ha ezek után sem megy, kérdezz meg egy ismerőst aki megtudná nézni.Szívesen segítenék, de szerintem elég messze vagyunk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!