Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van 2 videotonos hangfalam,...

Van 2 videotonos hangfalam, mind a ketto left-right kimenettel rendelkezik. Hogy tudom a legegyszerűbben megoldani, hogy egy jackba fusson a 4 kábel?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy egy wago a 2 leftnek es egy wago a 2 rightnak aztan ezt a 2 wago kimenetet beleforrasztom (2right,2left) a jackba, de azt nem tudom, hogy ez igy mukodhet-e. Nem igazan van itt ground se pozitiv negativ :D

nov. 14. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A szaküzletekben van egy csomó átalakító kábel! Mi az a left-right? A két harangcsatlakozó (fekete-piros), vagy az a kicsi, vékony, bepattintós?
nov. 14. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

Milyen hangfal az? Left-right kimenet mélynyomókon szokott lenni a magasaknak. Bár mintha rémlene, hogy Videotonnál már találkoztam ilyen feliratozással, de az valójában a + és -.

Először ki kell deríteni, melyik a pozitív. A kimenet jó esetben nyers kábelt fogad. A két vége közé tegyél egy elemet. Ha a membrán kifelé mozdul, akkor az a pozitív, ami az elem pozitív sarkán van.

Ráforraszthatod a két kimenetet egy jackre. Ha sztereo jacket akarsz, akkor mindkét hangfal negatív kimenete megy a dugón a testre, a pozitívok meg egyenként a dugó két pozitívjára. Mono jacknél értelem szerűen a két pozitív kimenetet is összekötöd.

Viszont, ha a forrasztás lehetősége adott, minek a wago? :)

nov. 14. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne nevezzük már kimenetnek a hangfal csatlakozóit, az a hangfal bemenete.

[link]

És ismét lehetetlen megadni a konkrét tipust.

nov. 15. 01:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Most akkor nem Videoton, hanem csak "videotonos"?

Nem bal-jobb, mert nem magyar groundon vagyunk?

Miről beszélsz, milyen "fal" ez, valami tégla?

nov. 15. 06:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!