Mi lehet a gond a tv-vel?

Figyelt kérdés

Telekomunk van. Egy ideje nem tudok tvt nézni, mert teljesen fekete a kép. Azt ki írja, hogy melyik csatornán vagyok és mi megy épp műsoron, de csak egy pár másodpercre aztán eltűnik, fekete lesz a kép, majd megint kiírja, hogy melyik csatornán vagyok, de nem tölt be. Korábban is volt ilyen, de akkor az segített, hogy kihúztam a telekom boxot, majd miután visszadugtam bejött az adás.

De mostmár ez sem.

A menübe be tudok lépni, netflixet tudok nézni a tvn, youtubeot szintén meg tudom nyitni a tvn, de az adásokat nem tudom nézni.

Mi lehet a gond?

Megpróbáltam már azt, hogy a lenti tvnek a telekom boxát dugom be, azzal szépen működött. Tehát valami a boxxal lehet. De nem értem mi.

tegnapelőtt 19:54
 1/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
68%

Neked az a problémád, hogy a szolgáltató tulajdonát képező set top box eleinte csak gyengélkedett, majd végleg meghibásodott.

Van arra valamilyen magyarázat, hogy egy 80 éves nyugdíjas ilyenkor telefonál a szolgáltatónak és egyszerűen kicserélteti?

Ráadásul, korára való tekintettel még ki is viszik neki (korábban csak egy távszabályzót is kivittek, dicséret a Vodafone részére.)

Nem értem ilyenkor (voltak már hasonló kérdések), hogy neked is mi a problémád ezzel?

Hol a gond?

tegnapelőtt 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
A Telekomos szakik pontosak, kedvesek, legalábbis akik eddig itt jártak, úgyhogy bátran vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, hamar kijavítják a hibát.
tegnapelőtt 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Ha valamelyik szolgáltató eszközével vagy szolgáltatásával tapasztalsz hibát, nekik kell jelezned a problémát.
tegnapelőtt 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen akkor van, ha a multicast stream nem megy át az otthoni hálózatodon. Ugye nem Wifivel van csatlakoztatva a box? Mert az úgy hivatalosan nem működik. Előfordulhat, hogy elindul unicast módban a box, és akkor megy wifin de ez nem igazán támogatott megoldás, szóval az csak a véletlen műve ha a másik box megy így is. Kábellel kell csatlakoztatni a boxokat közvetlenül a Telekom által adott routerhez, vagy az okoswifi vevőegységhez. Ha ennek ellenére sem működik, akkor kérj helyszínre egy Telekomos technikust az ügyfélszolgálaton keresztül.
tegnap 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!