Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kábel tv jelét el lehet osztani?

Kábel tv jelét el lehet osztani?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne, hogy a lakásba egy koax kábelen keresztül jön a tv jel, ezt ha elosztom egy olyannal amit linkelek akkor mind a két tv-n külön lehet tv csatornát váltani?

[link]

okt. 26. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
okt. 26. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
okt. 26. 19:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
okt. 26. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor még ilyen kábeltv-nk volt akkor fent a padláson a saját szerelőjük is ilyennel osztotta szét a jelet. Annyi különbséggel hogy az rátekerős volt nem sima bedugós.
okt. 26. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehetne, de ne ilyet használj, hanem F csatlakozósat:

[link]

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=kdB_giErOxk

okt. 27. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pontosan olyat használok amit linkelt a kérdező, bolti felvevős box és a tévé külön kapja a jelet. A boxot csak felvételre használom, a tévén pedig tudok más csatornát nézni.
okt. 27. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:

"Én pontosan olyat használok amit linkelt a kérdező,"

Annyi baj legyen. De nem neked, hanem neki szerettem volna tanácsolni, hogy ne ilyet vegyen, ha megteheti.

okt. 27. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!