Van egy Tv,VGA kimenettel rendelkezik rá kötöttem a Pc-t. Játszom és egyszer csak kiírja hogy a televízió 1 perc múlva kikapcsol. És számol vissza felé. Mi lehet a baj?
-Nincs beállítva az hogy takarékos üzemmód. Vagy is ki van kapcsolva.
-és az is ki van kapcsolva pl a 30 perc inaktív után kikapcsolodjon.
Azt talán nem kell mondani, hogy a távszabályzó utolsó használatától számítja az időt. Ha néha triggerelnéd (nyomsz egy hangerőt vagy bármit), akkor ez kitolható.
Konkrét megoldás néha nem egyszerű, ha nem találsz egyáltalán olyan menüpontot és a tervezője is elfelejtette, hogy ez egy TV-monitor, nem csak TV.
De pont ilyen készüléknél, amit elsősorban TV-nek szántak, néha előfordul ilyen baki.
De nem is zárható ki, hogy mégis van valami trükkje. Majd megnézzük a használati utasítást, TV típusa:
"Van egy Tv,VGA kimenettel"
Ehhez a típushoz nem látok szervizkönyvet.
Szervizmérnök úr. Toshiba 32L3433DG
A tv neve. Én kerestem hozzá utasítást de nem találtam.
Igen, ha még nyomkodom néha a pl a hangerő gombot akkor tényleg ki tolhatom vele a kikapcsolódási időt.
Remélem hogy jutok valahová ezzel a problémával.
Köszönöm hogy segít!
Vestel belseje van, a szokásos Vestel menüvel, csak ez már az újabb felület.
Ezek a TV-k működtek monitorként bármeddig, de HDMI forrásról használva. Amikor a forrásjel megszűnt, csak akkor kapcsolt ki 5 perc múlva készenlétre.
Itt látszik a bizonyos 4 órás beállítás, de azt már átállítottad, gondolom.
Elképzelhető, ha HDMI-n használnád, nem csinálná ezt, csak a D-Sub bemenetnél bugos valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!